13

Анонимен

преди 6 месеца

Успех на БСП на изборите! И не само в София..

12

Бай Яшар

преди 6 месеца

Решено е вече - сега в неделя Хекимян отпада, на балотаж отиват Терзиев и Григорова. На втори тур ГЕРБ подкрепят Григорова и се сбъдва мечтата на бесепарите за червен кмет на София дето уж не е от БСП. Честита ви червена кметица че и "р-о м-к-а" на вас софиянци! Бойко харесва това - шестица от тотото!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Забрана да посещавате народния театър е необходима срещу вас.

10

За съжаление

преди 6 месеца

НИНОВА И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ПРЕЧИ НА ТИЯ КОИТО СА НЕ ПОСЛУШКОВЦИ.ЗАТОВА БСП ВЪРВИ КЪМ ПРОПАСТА И ТО СИЛНО СЛЕД КАТО НАЧЕЛО ЗАСТАНА ИМПЕКСОВА

9

Crлoбka

преди 6 месеца

Ako Xekимян ce oттerли, Гpиropoвa neчeли избopитe, фakт! Излизa, чe ГEPБ иrpaят зa ПП-тaтa...

8

Хехе

преди 6 месеца

И тя ли носи Промяната??? А стига,бе!!! Че много кандидати за Промяна се извъдихте???

7

Анонимен

преди 6 месеца

Нинче, защо си се иблякла в тия бански, да разделят двата ти бута отзад на леви и десни партии и си си прикрила централа на БКПето... Та именно в прикритата ти част от банските са насочени очите на народа.... Какво чакаш Нинче махни тези бански и покажи на народа централата на БКП, какво може и как може!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Предпочитам Терзиев и Бонев пред поредната кокошка.

5

МУРЗИЛКА

преди 6 месеца

Наистина няма да е полезно Корнела да е до Ваня,защото само ще и пречи.Но такъв див популизъм,граничещ с развития социализъм не съм чувал от години.Не може да говори за обикновения човек-тя каква е?Дели хората на работници и други.Като беше един от шефовете на Подкрепа какво е направила за работниците?Лапкаше и ходеше насам-натам по света широк.Трябва кукувица да е изпила мозъка на софиянци та да гласуват за нея.БСП си остана ретроградна партия и краят и е близо.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм Гощо хубавеца, вечният ерген, на балкански полуостров нема друг кат мен, влюбени са всички и женички и момички, блазеее чловеку като мен..... Нинче донеси всички ученички и женички - деца на БКП да се влюбят в Мен!

3

Public enemies

преди 6 месеца

В синя София БСП никога не печели.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тогава да гласуваме за Путин.И той е кяв

1

Public enemies

преди 6 месеца

Отива на балотаж, но Първанов спечели избори в цяла България, та има задача да спечели в синя София и наказателния вот на управляващите партии само няма да и стигне.