16

Анонимен

преди 8 месеца

Христов, Христов пишеш глупости. Но и прав да си, това което върши Израел е незаконно, според международните закони. Викаш по-лошо е да отвлечеш заложници, отколкото например да изгориш живи хора в профсъюзния дом, а?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Известно е, и най-лошият мир е по-добър от война. Ама, има оръжия за утилизиране, пък и печалби носят.

14

Христо Христов

преди 8 месеца

С дипломация проблеми е се решават.

13

Христов

преди 8 месеца

До Бай Джо Украйна не е нападнала Русия, украинци не са клали жени, деца и старци, украинци не са вземали пленници... *** да не се правят на неразбрали. Русия нападна Украйна, Хамас, избран от палестинците на избори от т.н. мирни цивилни, нападна Израел, уби хиляди деца, жени и старци, отвлече стотици..."Мирните цивилни в Газа" се радваха, снимат се с труповете на жените и децата, не помагат за връщане на заложниците... Русия и Хамас са терористи, а с терористи как да се постъпи???

12

Българин

преди 8 месеца

Военно-въздушно.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Решението на проблема е много просто - ционистката котччина Израел се закрива и всичкото еврейи се вкарват в газови камери и излизат през крематориуми. Но този път се прави наистина, а не измислици като предишния път. Едно е ясно - докато евреите не се изтрепат до крак, няма да има мир по света - точка!

10

Бай Джо

преди 8 месеца

Аз вече се обърках. Русия спира водата и газа на Украйна, Блинкен вика геноцид. Като го прави Израел- демократично е. Руска ракета удря жилищен блок, 2 загинали- военно престъпление, при Израел (стотици загинали)- самозащита (демократично). Ние не сме като шараните на посолството- кажат им демократично е и те кълвът, не е демократично, пак кълвът. Искаме стандартизация. А къде изчезнаха всички евроатлантици? Вероятно са предупредени нищо да не пишат, че с този капацитет съвсем ще оплескат нещата

9

следвамехронологията

преди 8 месеца

Президентът Путин направи показно от Китай. За туширане на ескалацията в сектора Газа главна роля изигра не пиндостанския самолетоносач в Средиземно море, а въоръжените с хипезвукови Кинжали руски МиГ-31 над акваторията на Черно море. Написах го на 21.10 и не съм си променил мнението.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Измaилитe иckaт нe миp, a yнищoжaвaнe нa eвpeитe и Изpaeл, xиляgoлeтнa нeнaвиcт и вpaжga. Heзaвиcимa naлecтинcka gъpжaвa нe peшaвa npoблeмa...

7

баба мара

преди 8 месеца

от 1949 г е този конфликт сащ снабдяват израел и украина с оръжие с цел печалбаи всичко се върти в кръг само дипломация преговори и мир без участието на сащ

6

Анонимен

преди 8 месеца

Дипломацията в този случай ме работи или ако работи е само временно. Арабелите разбират само от брутален пердах .

5

ъ

преди 8 месеца

То навсякъде по света се напълни със замръзнали въоръжени конфликти. Но липсва един, който е основен и крайно необходим. Един въоръжен конфликт в земите между Мексиканскиат залив, Атлантическия и Тихия океан, може да се окаже спасителен за човечеството, като биологичен вид.

4

Анонимен

преди 8 месеца

На 18 и 19.10.23 г. иранските прокси нанесоха удари по пиндостанските военни бази и инфраструктурни обекти ал-Харир, Айн ал-Асад, ал-Омар, ет-Танф, аш-Шадади и Виктория на територията на Сирия и Ирак.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Във втората ливанска война 2006 г Израел претърпя поражение от Хизбула. Сега Израел и Палестина са в поза "Кой първи ще мигне?"

2

има два вида хора

преди 8 месеца

едните са украински мигранти - те са кат еврейте . другите са мароканци, авганистанци - те са като арабите . сега как обективно да расъждава бг еца . мохамед го видяхме на митинга - спрете геноцида . избиха арабите . американеца иска и сее смърт - първо пленници , т.е. нарежда му се .

1

Христо Христов

преди 8 месеца

И какво ни интересува това нас, българите?