30

Ветеринар

преди 6 месеца

До Анонимен 20 Продължавай да купуваш не проверено от ветеринарите мляко. Може да е от маститна крава или болна от туберкулоза. Предава се и на хората.Късмет.

29

Ти да видиш..

преди 6 месеца

Разбра се че който поиска , получава. Така се пази правителство. Ама че хазната е празна ,няма значение. Пак ще вземат заем.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Купувам си синьо сирене (рокфор), чедър, гауди на 1 и 3г (немислимо за българските мандражии), швейцарско и др. от Холандия, зареждам фризера за пол. година и вадя когато ми е нужно. Вие си правете сирене от млекото в кофата в която доят кравата, много е вкусно..ха ха ха ха

27

тя

преди 6 месеца

Тая Украйна ни направи още по-бедни !

26

Анонимен

преди 6 месеца

Овчари ...не забравяйте, че овцете без кочове не могат.... Къде са Кочовете? Къде им са Рогата? Къде е Кривият Рог?

25

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 6 месеца

Когато се затваряха главите за влизането ни в ЕС беше Кунева и "любимият цар".Тогава те не се бореха за по-високи субсидии както направиха поляците напр.Бързаха да затварят глави,за да остане Кобурга в историята,че ни вкарал в ЕС.Оттогава е този проблем.Да оставим настрана,че голяма част от нашите земеделци произвеждат некачествени продукти,а контролът въобще липсва.Вижте в Швейцария-за такова мляко животни пасът определен тип трева,за месо-друг и т.н.При нас никой не изисква,няма и конкуренция

24

Анонимен

преди 6 месеца

Производителите на боза няма ли да стачкуват и те.Спряха им подсладителите.И сега трябва да го правят със захар.А някой чувал ли е от какво се произвеждат бозата.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Онзи ден си купих сирене българска марка от един голям магазин с германски име....Като го отворих , сиренето се разпадна като киреч.Нали знаете за торбите с киреч дето продават за строителството...И тия ще стачкуват за защита на българската марка млечни продукти.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Сирене си купих онзи ден от ,Каракачаните"..Имат легален магазин .Овче сирене току що направено от жена му на продавача.За 14 лева.Ама такова сирене не съм виждал от Коди и.Консистенция.Плътност.Аромат.Все едно ям кашкавал.Това е българското А не онова от магазините .Дето прилича на киреч от самосвала.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Хайдеее и тия!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Нямаме един читав български продукт .За това ще купувам от чужбина.Поне е по евтино.И конкурентно.Тик цари комунизъм.Затварят ни границите на свободна търговия и ни насилват да купуваме само наше.Комунизма никога не си е тръгвал Същите управници с манталитет ни управляват Така е и с бензина.И с дрехите.И с услугите.

19

Прави са

преди 6 месеца

Стига с тази Украйна, погледнете си и си подредете първо собствената къщичка.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Онзи ден се реших да си купя българско мляко. Маджаров.Ама то вода, никакъв вкус. И това мляко било българско.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Аз си купувам българско мляко без проблем от близкото село Направо от кофата където е издоена кравата И на цена по ниска от това мляко в магазините ни.Тия дето стачкуват да българските търговци.А не производители.Всичката ни Мара втасала.Стария ни манталитет от комунизма не си е отивал Предлагат ти нещо .И купуваш или не.Безбожна България.

16

Анонимен

преди 6 месеца

ревем и дигаме цвните кат не можем да внасяме от украйна. ревем и дигаме цвните щот ще внасяме от украйна :)))

15

Анонимен

преди 6 месеца

Аз си купувам българско мляко без проблем от близкото село Направо от кофата където е форма кравата И на цена по ниска от това мляко в магазините ни.Тия дето стачкуват да българските търговци.А не производители.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До 14...Искал ли да ти кажа истината...Вчера си купих прясно мляко от близкия град .Производителя е българин от село.Продсде ми го за 2.50...Обаче ми го наля от кофата където е издоил от кравата...Е...питам те....по скъпо ли е от това в магазините.

13

КЪДЕ

преди 6 месеца

са животновъдите в България? Онези с по 3-4 крави в обора?? Или с по 100-150 овце, порода смес от всичко?В една стейшън в Австралия се гледат 2500-4000 овце, чистокръвни, пасбищно отглеждани, в радиус от 20км няма нищо освен паша. В Н.Зенландия се отглеждат над 1.5 милиона елени само за месо.Никога тук това няма да стигне по качество и цена, това което в страните с животновъдство има. Никакви субсидии за средновековните "животновъди".

12

Анонимен

преди 6 месеца

"И продуктите им.Ама турците не са безбожници като нас." - Не знам, това е "ВАШ" проблем.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 - Имаме, но има проблем - струав повече от най-евтината чужда. Бъгарите гласуват с портфейла си и както на прламентарни избори - почти винаги гласуват грешно.