15

въпрос

преди 6 месеца

Сещате ли се кой продаде Нефтохим на Лукоил?Той е още жив.Сетете се!

14

сравнение

преди 6 месеца

Когато си купих първата кола през 1999-та цената на дизеловото гориво бе сегашни 52 стотинки! Е,кажете ми как да не намразя руснаците?????

13

СМЕХ....

преди 6 месеца

ЗА КАКВО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ЗА КОЛАТА СИ--'СЛЕД КАТО И ЛУКОЙЛ, НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И МЕ ЛЪЖЕ ЗА ЦЕНАТА НА ГОРИВОТО...ХАХАХАААА???!!!

12

българин

преди 6 месеца

Цялото напъване е как да задържат цената на горивата през зимата високи.Защото през зимата хората по малко пътуват.И сега се чудят как от вола камилско мляко да изцедят!А на средният българи му е все тая- той много малко пътува и може и още по малко да пътува!А може и да не пътува.

11

САМО ПИТАМЕ:

преди 6 месеца

ТОВА ЛИ Е ЦЕНАТА НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ----ДА НИ ГО ПРОДАВАТЕ НА ЦЕНАТА НА ЗАПАДНИЯ "БРЕНТ"----ЗА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ И ГУШИТЕ С ПАРИ И ГЪРЛАТАНА РУСКИТЕ ВАРВАРИ?????

10

СМЕХ....

преди 6 месеца

ТЕЗИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ ДАЛАВЕРИТЕ НА " ЛУКОЙЛ" И ТЕХНИТЕ ЯВНИ КРАЖБИ---'СА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!....ЕТО , КОЙ КРАДЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!

9

Само питаме:

преди 6 месеца

ЗА КАКВО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ОТ "ЛУКОЙЛ"--СЛЕД КАТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И НИ ПРОБУТВАТ "СОРТ УРАЛ" ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ, НА ЦЕНАТА НА " СОРТ БРЕНТ" И СИ ПЪЛНАТ ГУШИТЕ ОТ ТАЯ ДАЛАВЕРА...?????..ЗАЩО ТОГАВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ДА НЕ ВЪРТИМ ДАЛАВЕРИ ПО ПАЗАРИТЕ , КАКТО ПРАВИ "ЛУКОЙЛ".....ХАХАХАААА...И ДА НЕ ПРОБУТВАМЕ МЕНТЕТА ХРАНИ И СТОКИ????

8

Анонимен

преди 6 месеца

Да тоя от ГЕРБ дет се пъне не е адекватен. Дай да спираме всички автомобили. Хем за природата ще добре хем за здравето хаха!

7

Анонимен

преди 6 месеца

А не бе! Още един път! Пристанищен терминал-взеха го! Дерогация-въведоха я! Рафинерия-ще им я вземат! После всичкото накуп на нов собственик и те на капията!

6

Анонимен

преди 6 месеца

До 4. Това че не е плащал се доказва в съда с документи а не първо да търсят купувач а после и причина за да го продадат

5

северомакедонец

преди 6 месеца

на КТБ аферата мирише....и част от играчите същите...

4

Най-много мразя

преди 6 месеца

такива болшевишки експерти да се правят на счетоводители и да ми ръководят мисленето ! Този как разбра, че няма свръх печалба или печалба, а не е разбрал, че Лукойл не е плащал и стотинка данък за повече от 20 години ! България може да бъде нормална държава само ако бъдат избити всички комунисти и целите им рода, така както те са постъпили с интелигенцията на България което доведе днес до простотия и беднотия !

3

Анонимен

преди 6 месеца

91$ е хубав арабски нефт. Руският уралски нефт е доста по-некачествен и мръсен със сяра. Освен това лукойл вкарва тук не нефт, а петролни смески от които вече е извлечено, това което е лесно за извличане.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Атака пубеда с Костя Копейкин :)))

1

Анонимен

преди 6 месеца

Tииии ga видиш! Koй pивe?