112

Анонимен

преди 8 месеца

БУДА ПОКАЗВА ПЕРМАНЕНТНТА СИ ПОЖАРНИКАРСКА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ С ИЛЮЗИЯТА "НИСКИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА - НИСКИ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛА". И ЗАЩО СОБСТВЕНИКЪТ "ЛУКОИЛ" ТРЯБВА ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА КАПИТАЛА - "ЗАКОНЪТ ЗА МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА" КАТО ПРОДАВА ГОРИВАТА ВМЕСТО ЗА 2 ЕВРО НА ЛИТЪР КАКТО Е В ЗАПАДНА ЕВРОПА, ЗА ЕДНО ЕВРО?!! АМИ ВНАСЯЙТЕ СИ ГОРИВА ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ВИДИМ КОЛКО ЕВТИНИ ЩЕ БЪДАТ!!!...

111

До 118

преди 8 месеца

Този "някой" е ДЪРЖАВАТА. Тези после отиват да попълване на дупките в бюджета. Даа. Този същият дефицит за който говорят сега 5-6 милиарда годишно. от къде мислите че извадиха ПП пари да вдигнат пенсиите примерно? Ами вземат ги от другите прихори, Не от социалните вноски. И после хоп дефицит и нови заеми....не са виновни Лукойл или който и да е че нашите политици са oлигофрени.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Реално погледнато , ако се гледа покупателната способност на държавите в ЕС , ясно ще се види , че при нас е брутално скъпо всичко .Цената да горивата е измамна вече 2 години , реално някой прибира разликите .Ицо Хазарта го изпя и аз мисля че текста е верен

109

Анонимен

преди 8 месеца

Реалната цена на горивото което излиза от рафинерията е 1.50лв. Останалото са ДАНЪЦИ които ги начислява държавата. И съответно колкото повече се покачва основната цена на горивото толкова по големи са и данъците и крайната цена. От една страна цената на международните пазари не може да се променя щото на някой не му харесва. Но данъците които налага държавата могат да се променят по всяко време.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Банките направиха тонове пари , раздават кредити като луди и нарочно не дават лихви по депозити (вече навсякъде дават) , за да могат шматките да се набълбукат с по 200 000 за панелка и после , айде вноски 30 години . Не ги закачат .Слаба държава .

107

младен

преди 8 месеца

Борисов, лъжец мръсен, горивото е по-ефтино от навсякъде в ЕУ. За здравомислещите е ясно че подливате вода на другите *** от сглопката и си правите политически ПР преди изборите. Няма как да стане още по-ефтино!

106

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата прибира повече от 50 % данъци от бизнеса под формата на всякакви данъци .Може би държавата трябва да осмисли данъчната си политика . Колкото до бензина , мога да заложа , че ако поиска Лукойл може свали цялата политическа власт , да монтира своя , да промени всичко включително евроатлантическата ориентация .Държавата , не е по-силна от рафинерията , централите , мобилните опертори , веригите , моловете ,банките , ако ня1кой мисли ралично е наивен .

105

Анонимен

преди 8 месеца

Аааа, нема да стане! Знайш ли колко драпахме да стигнем 4.00лв. за литър и таман сме близо, .... стоп..... немааа!

104

Анонимен

преди 8 месеца

След като 20 години Лукойл печели много добре , трудно ще го накарате да си намали печалбата.

103

Българин

преди 8 месеца

А какво стана с приятелството с Валентин Златев?

102

...

преди 8 месеца

лукойл не е плащано данъци на България от как руснаците я купиха, тука путинофилята се опитва да ме ЛЪЖЕ, пак и отново, как разбираш ли рашистан той никога НЕ КРАДВЯЛ от България и как разбираш ли рашистан само и единствено мислел за БЪлгария и нейното добруване! Еми аи да ви ....

101

САТАНА

преди 8 месеца

Не плащате само за гориво,а за далаверата Барселонагейт...

100

българин

преди 8 месеца

Този индивид на снимката от няколго години трябваше да е в затвора.,а вие ни го навирате в лицето.

99

сашо

преди 8 месеца

Що не го каже това на търговските вериги-Била,Лидъл и т.н.?

98

Мдаа

преди 8 месеца

Решили Баце Дебелянчо и онзи правешки хитрец Златев да изработят и откраднат Нефтохим от ония *** руснаците ...и тримата имат недалечен спомен , оставил им лоши рани , на кой финансови на друг анални , а на трети физически . *** си е хитрец , но да видим финала на сериала , руснаците може и да са "пътници" но и като умират хапят.

97

??

преди 8 месеца

Този май не разбра, че минаваме на електрически коли. Горивото та горивото. Като беше на власт Лукойл не плащаше и една стотинка на държавата. По времето на Асен Василев внесе данък за първи път. Преди това внасяше само рушвета на Бойко.

96

Жоел Кино ЗВЕЗДАТА

преди 8 месеца

ФРАНЦИЯ е антихитлеристкият ЛИДЕР като французи чак до 21 век получаваха ПАРИЧНИ КОМПЕНСАЦИИ от Германия заради ПРИНУДИТЕЛНО НАСИЛСТВЕН труд в Германия на Адолф Хитлер......... ЖОЕЛ КИНЮ да управляваше България сега щяхме да сме РАЙ......... Вместо това безмозъчни умопобъркани родни РИТНИТОПКОВЦИ германофили извършват ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ......Макрон дори каза че им трябвал Сенегал а НЕ България......В германската Европа Пребитият пребит,Ебаният-***, НЯМА ПАРИ и думите супата........ФАКТ

95

Ангеларий

преди 8 месеца

А коя е Мата Хари?

94

абе

преди 8 месеца

ей, големи амсалаци сте! не разбрахте ли че без руски суровини загиваме като препикано мушкато? германия, като изпадна в рецесия го разбра, и вече има проруска партия в бундестага! само вие се дърлите като магаре на мост!

93

Анонимен

преди 8 месеца

Тиквунье, вие ритате кокалчетата на Путин вече 10 години. Извъдихте се по-третополови от третополовите, по-либерасти от либерастите и по-евроатлантици от егроатлантиците. Свалихте си гащите и се хванахте за палците. Сега се сетихте че горивата не само че може(ше), но и ТРЯБВАШЕ да са по-евтини. Лукойл работи с руски петрол, горивата в България можеше са да доста по-евтини. Но нито ти, нито управляващите други ИЗЗМЕККЯРИ не ви интересува, понеже народа ви даде възможност да го продавате и обирате