13

Баба Гица без очила

преди 6 месеца

Не ви трябват очила нито операции. Има метод на д-р Бейтс от над 100 год и всеки сам може да се погрижи за перфектното си зрение БЕЗПЛАТНО. Но като чакате някой друг да ви оправи, докато си лежите на дивана с телефона, така ще е. Ще плащате на разните доктори, които се смятат за полубогове когато ви подобрят, а, ако нещата не станат както трябва, проблема е за вас. Изключвам злополуките, при които трябва добър специалист да помогне доколкото е възможно

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пари ли няма? Няма да посочвам харчовете на балгарите. Всеки ден в България се извършват десетки очни операции,като се дават поне по 1000 лева за лещи. Тези пари не се отчитат никъде. Доктори са мошеници. Никъде не пише какво са ти сложили и гаранция йок.

11

до 369 ойро заплата

преди 6 месеца

Кой нема пари?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Много дава направления личният лекар

9

Чичо

преди 6 месеца

Оказва се , че всеки втори е с перде на очите или с високо очно налягане. Скъпи лещи и скъпи капки за глаукома това са прегледите при много от офталмолозите.

8

Пешо

преди 6 месеца

Офталмолозите не бих ги нарекъл доктори, защото те не лекуват нищо. Само ти предписват по-силни цайси от време на време. Ако хвърля очилата след като следвам плана им за лечение, тогава бих ги признал. От очните, може би само хирурзите лекуват.

7

Анонимен

преди 6 месеца

какво неглежираме, от къде пари време и нерви

6

Анонимен

преди 6 месеца

От март 22г. нещо се случва. С тази война има някакво излъчване влияещо на хората. Главоболие, двойно виждане, задух, чувство за умора, нестабилно кръвно налягане, аритмия. В СИ България доста хора споделят за такова неразположение, или нарушение в съня . Тези които имат чувствителност към магнитните бури го усещат много добре, без да има данни за слънчеви изригвания. Явно се използват за наблюдение много мощни радари, а и информацията за GPS смущения го потвърждава.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ний неглижираме всичко в противен случай требе денонощно да обикаляме доктори, псиохолози, адвукати, застрахователи и т.н. и т.н. недопИчелили оплаквачки. Неаме толкоз време бе.

4

369 ойро заплата

преди 6 месеца

Никой не неглижира, пари нямат българите/по-голямата част/!

3

х

преди 6 месеца

Българите неглижират всякакво здраве. Не щото са прости, а понеже вие не сте лекари, вие сте едни търгаши

2

Анонимен

преди 6 месеца

У Кауфланд има цайси по 2 лева :)))

1

Retina

преди 6 месеца

Разбирай от цялата статия.. Не правят оборот...