192

Учете история

преди 6 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

191

РЕД БЕЗ ПРАВИЛА

преди 6 месеца

Нека бъдем искрени и да го признаем: "РЕДЪТ ОСНОВАН НА ПРАВИЛА" рухна! Няма го, както никога не го е имало, понеже ПРАВИЛАТА СЕ ПИСАХА СПРЯМО ВСЯКА СИТУАЦИЯ ДА СА В ИЗГОДА ЗА ЕДНИ И ДА ОЩЕТЯВАТ ДРУГИ. То реално даже не са писани повечето правила, а просто ХЕГЕМОНА КАЗВА КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ. Не мога да се оплача от живота си до момента, но ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ. А какво предстои - НЕ ЗНАЕМ. Приемаме и продължаваме!

190

Дрън

преди 6 месеца

До АнонименРусия, в която се краде за световно (затова и армията й е на това дереджа), в която има 5 града - цивилзовани, а другото е села без пътища, с трагичен стандарт на живот (можеше да е обратното) ще изгражда нов световен ред на база м/ународното право? Това виц ли е? Китай.... си четата м/ународното право всеки ден... Стига глупости. Всяка сила дърпа чергата към себе си. Това го наричат м/ународно право....

189

Анонимен

преди 6 месеца

Русия и Китай изграждат световен ред, който се основава на международното право, а не на пиндостански "правила", който се основава на взаимно уважение, взаимна изгода, ненамеса във вътрешните работи на другата страна ...

188

Анонимен

преди 6 месеца

БайДжо говори за "американоцентричен" световен ред, който няма да съществува в бъдеще. Царят Пиндостан е гол и никой вече не му вярва.

187

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ не! Но цивилизованият свят, начело със САЩ ДА! САЩ - водач и защитник на световния ред и демокрацията! Русия - вечните варвари!

186

toti

преди 6 месеца

Има нещо дето става и ние бе знаем около здравето на Путин,но до скоро Песков му беше забранено да се исказва както и др.около Путин и само той даваше изявления...сега много инфо излиза каде верна каде не...може да маскират положението ..ще видим скоро

185

БайАмед

преди 6 месеца

Си,от Китай,щял да решава.Ами ако си изнесем обратно производството в Европа?За кратко време ще изпукат няколко стотици милиона китайци.От глад ще изпукат.Те и сега не са цъфнали,че да налагат ред.В момента Китай е фабриката на Европа.Едно време и без Китай си бяхме добре.И все пак да кажа.БВП на Европа в момента е кантар с този на Китай.450 млн. население произвеждат и печелят колкото 1 млрд. 500 млн..Да се появи един виден червен икономист,и да ни обясни как става това.Става с технологии!

184

РосТролНадзор

преди 6 месеца

Може да решава тоя,който има пари.Щом нямаш пари,какво ще решиш ти,бе!?Ти нямаш право да решаваш!Така казваше един виден "български управленец".Е,за ония години е бил прав.Явно,и за сегашно време е прав.Путин не може да решава,щото няма пари.

183

9999

преди 6 месеца

Новия световен ред ще започне да се формира след разпада на Русия. Дотогава Китай САЩ и ЕС ще се стремят да заемат по добри изходни позиции.

182

Анонимен

преди 6 месеца

143 Косово е било 300 години първо в пределите на България, след това на Сърбия. Сърбите са имали Косово също толкова, колкото и България, 300 години.

181

Анонимен

преди 6 месеца

158 Ами няма Руски евреи- заложници при палестинците, защото Русия тайно организира нападението на Хамас. Руски "съветници" са се чули в някои видеа, да дават съвети на терористите при терора над Израел. Руските евреи са били предупредени, или избягвани от терористите. Руски "съветници" имаше при Асад, Садам Хюсеин, Милошевич, Вучич...почеркът е същият.

180

Съдия-Мъдия

преди 6 месеца

Единственият проблем е, че земните судии няма да могата да го осудят, ако предаде Богу дух. В Гага, Галандия, ще са много тъжни.

179

Яйцепек

преди 6 месеца

Големо яйце се пече отзаде на Путин. Нормално е да получи разни пристъпи, като следващият ще е с летално съдържание, сиреч ще отлети нанякъде, най-вероятно към селенията на тавагишча Ленина.

178

ъ

преди 6 месеца

Хмърите се провалиха като световен хегемон и то много трагично. ЕС са жалки и съсипаха добрата стара Европа. Ръшите в момента нямат потенциал да са световен лидер. Ще командват жълтите, поне в следващите десетилетия. Препоръчвам на евроатлантиците да анализират трезво ситуацията и овреме да ориентират езици към правилния газ. Успех!

177

Анонимен

преди 6 месеца

Вие първо изградете една пералня, после велосипед и после световен ред, дрОгарьо ***

176

Анонимен

преди 6 месеца

Мазните кремълски джуджета си мислят, че някой ги слуша когато говорят.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Държава,която има повече потънали подводници, отколкото сега действащи,в която умират над 1,5 млн. човека на година в прогресия,в която цар е не Путин, а алкохолизма ,е катастрофален пример за провала и паденитето на високопарните кремълски смот.аняци!Неизвестно кое е това НЕЩО, за което света би им завидял, че са изградили???

174

Анонимен

преди 6 месеца

Ох,Боже.. вие, руснаците ли ще го изградите?Каквото сте хванали,все сте го провалили! Даже и Москвичите ви ги правят китайците :-)) Дано не започнат да ви правят и децата...

173

Анонимен

преди 6 месеца

Значи требе да се довериме на мазните лъжливи крадливи кремлински хитреци ли? Ко? Не!