105

Анонимен

преди 7 месеца

Простият народ не трябва да се пита за нищо. Еврото, задължително

104

Анонимен

преди 7 месеца

В 2025г. вече официално ще е свършила дерогацията по внос на руски нефт,а от сглобката и некоалицията вече казаха отмяна на отмяната на дерогацията що значи отрицание на отрицанието на частичната отмяна за вноса на руски нефт до края на 2024г. за което при викане на глас Иест,Иест,Иест от сглобката с некоалиция помагачи по мандати за сглобяване на тройна ротационна,а още някои от други групи като зяпачи и те да викнат Иест за приема в Шенген в 2024г,щот госпожа Иест вика само за ЕС с без АЕЦ 1-2

103

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган подписа протокола за присъединяване на Швеция към НАТО

102

Анонимен

преди 7 месеца

Света Помни.... Само ние Българите се страхуваме да показваме в Българската История спомените на нашите Деди за Първата Варненска Златна Цивилизация от 11 хиляди години преди новата ера! За първите Златни Монети по земята .... За първите Златни Пендари по Гърдите на нашите Съпруги! И ... какво стана... Дойдоха Данайците, Дойдоха Османците, Дойдоха Московците.... и от Първата Варненска Златна Цивилизация нищо не остана....

101

Анонимен

преди 7 месеца

Денков почини си малко .

100

Анонимен

преди 7 месеца

Ако България обвърже Българският Лев с Долара и направи подземия например в Стара Планина за съхранение на Злато, ще стане бързо Швайцария на Балканите!

99

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен (102) Селски ти с Швейцария ли се сравняваш?!?Глупав си като кокошка!!

98

анонимен

преди 7 месеца

още малко ще поработиш за янките и...заминаваш в седма глуха! дано и името ти се забрави!

97

Българин

преди 7 месеца

Стига аааааааа!Спрете се с тази зона!Никой не я иска,спряхте референдума,дано ви върви вероломно надолу!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Защо Швайцария не е в Шенген и Не е приела Еврото, а по територия се намира в центъра на Шенген? Швайцарският Франк е една от най стабилните валути на света, понеже всички нилиардери там си държат Златото! ....Понеже почти цялото Злато на Света се намира в подземията на Алпите! Ако Швайцария приеме Еврото и Еврото иска да стане стабилна валута, то Швайцария трябва да си обвърже цялото Злато със Еврото. Еврото е една Валута на народите в Шенген да играят Карти и Тото Лото!

95

Анонимен

преди 7 месеца

Скрий се някъде мишленце!-:))))

94

Анонимен

преди 7 месеца

Истинската Пара това е Златото. Дигиталната Пара не е Пара! Книжната Пара не е Пара. Ако Книжната Пара се обвърже със Златото става истинска Пара!

93

Анонимен

преди 7 месеца

Бeз влизaнe в Шeнreн, члeнcтвoтo в eвpoзoнaтa e ryбeщo и нekoнkypeтнocnocoбнo зa иkoнoмиkaтa ни, щe goвege go зaryби и фалити...

92

Бай Иван

преди 7 месеца

С минимална работна заплата от 350 евр каква евро зона ви гони еиии ашляци , 50 процента от работещите са на минимална заплата , направо ще убиете половината население , ама ще ги убиете бавно , от глад лишения и мизерия , а в София ежедневно разни новобогаташи ще си купуват нови поршета , ферарита и ламборджинита !! Долни продажници , господ до един да ви тръшне!!

91

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ИСКА ДА ЗАРОБИ НАПЪЛНО БЪЛГАРИТЕ С ПРОПАДНАЛИЯТ Е.С. ЩЕ ВЪВЕДЕ ЕВРОТО И СЛЕД НЕГО ДИГИТАЛНИТЕ ПАРИ И СТАВАМЕ НАИ ПРОПАДНАЛИТЕ РОБИ НА Е.С. НЯМА ДА РАЗПОЛАГАМЕ С ПАРИТЕ СИ.ТЕ НЯМА ДА СА В ДЖОБА МИ.КОГАТО НИ РАЗРЕШАТ ТОГАВА ЩЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ,НО ДРУГ ЩЕ КАЗВА МОЖЕ ЛИ ИЛИ НЕ.

90

Ей, нелегитимния!

преди 7 месеца

С какво право ще въвеждаш еврото, като народът ИСКА ПЪРВО ДА СИ КАЖЕ РЕШЕНИЕТО ДАЛИ ВЪОБЩЕ ГО ИСКА СЕГА ИЛИ ДА БЪДЕ ОТЛОЖЕНО ЗА СЛЕД 20 ГОДИНИ??? Според КОНСТИТУЦИЯТА "цялата власт произтича от народа" - вие ПОТЪПКВАТЕ този принцип и това ви прави ПРЕСТЪПНИЦИ! Още нещо много важно - един избор е ВАЛИДЕН, ако е ИНФОРМИРАН И ОСМИСЛЕН! Вие подведохте хората като обещахте неща, за които хората ви избраха. След изборите направихте обратното! ТОВА ВИ ПРАВИ НЕЛЕГИТИМНИ! В ЗАТВОРА ПРЕВРАТАДЖИИ!

89

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е умрял

88

Анонимен

преди 7 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Винаги с внучето на България - Америка, никога против Русия и завинаги с Българския Герб, Българското Знаме и Българския Лев и Българската Държава!

86

Анонимен

преди 7 месеца

Като чета постовете ми настръхва косата колко е проУст българина. Просто чавка му е изпила акъла.