21

Кравар

преди 7 месеца

Защо само ограничени удари, а не тотално масирани ? Газа трябва са стане картофена нива , готова за пролетна сеитба след 3, 4 месеца .

20

До 20

преди 7 месеца

Защо християните подкрепят евреите....... Интересен въпрос.... Защо примерно не подкрепят ислямистите? Не мога да си отговоря! Много умен въпрос си задал, няма кой да ти отговори, няма толкова умни тука! Интерсно, защо мюсюлманите не подкрепят евреите, те не са убили тяхният бог??? Луда работа, много умен въпрос си задал!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Някой може ли да ми обясни защо християните подкрепят евреите, след като евреите са причината за мъките и смъртта на Исус Христос? Въпросът ми не е реторичен, нещо не мога да схвана логиката тука, ако някой може да просветли по този въпрос ще съм му благодарен.

18

Осман и co.

преди 7 месеца

Обаче не смеят да навлязат в Газа.Знаят че ще ядат дебелия евреите накрая.Вовата води хуманна война и за две години загинаха цивилни в Украйна,колкото в Газа за една седмица.Направете си сметката Вова как пази украинското население и после мрънкайте колко бил жесток.

17

До 15

преди 7 месеца

По правилно е 500 бъдещи и настоящи терористта и безгласни жени за разплод! Който е имал и капка разум е избягал от тая дупка отдавна!

16

такива ли

преди 7 месеца

Израелски въздушни атаки убиха 30 души в бежанския лагер Джабалия в Газа. Повечето са жени и деца.

15

Анонимен

преди 7 месеца

13 за тебе може би статистиката е по важна. Добре айде, 200 деца и триста цивилни, жени и мъже. Така вече е по приемливо.

14

до 10

преди 7 месеца

Не че бих защитавал ислямските орди, щото те са си боклучета, но будистите са абсолютно същите ненормалници - справка случващото се в Мианмар и геноцида над мюсюлмани там. А всеки удар над болница, църква и въобще всяко избиване на цивилно от еврейските орди си е баш тероризъм. Така че се пообразовай малко, преди да пишеш на ангро.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Как става, така че от 500 умряли, всичките са деца и жени?????? Там мъже няма ли? Къде са?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Разликата между ограничени и неограничени удари е, че при ограничените загиват около 500 деца и цивилни, а при неограничените - около 500 цивилни и деца. Ако ще и розови удари да ги наричате, това пак е военно престъпление.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Добре сте писали "ограничени удари" в кавички.

10

Анонимен

преди 7 месеца

от дания до нигерия, през ирак до кения и от туркменистан до индия, това е половината свят. все едни и същи правят атентатите, убиват, взривяват и после се оплакват, че са жертви. не са будисти, не са юдеи, не са християни, що е то?

9

Анонимен

преди 7 месеца

в самия израел има 2 млн палестинци - интегрирани до един, учат, работят, имат партия в парламента, дори са в армията. в западния бряг - мизерия и само религия. и не само само арабите, т.нар 'заселници' са абсолютно крайно религиозни еврейски фанатици, които дори не могат да смятат, не са чували за химия и биология. това племе трябва да се образова, иначе винаги ще има конфликти.

8

Анонимен

преди 7 месеца

То без да познаваш палестинец е ясно всичко! Пълно е с клипове в нета, където се вижда омразата на ислямистите, към цивилизованиат свят. От малки ги тренират в лагери на Хамас, да стават войници! Слагат 5 годишно дете в дървен кашон с дупки за въздух, след 48 часа ако е жив и не е полудял, минава следваща фаза и т.н....На 10 години вече е завършен ислямист, без никаква човечност към врага!

7

Анонимен

преди 7 месеца

до 7 Нещо не си добре. Психиатрия ти трябва.

6

Анонимен

преди 7 месеца

познавах един палестинец, който е бил част от крайния ислям, но в един момент се озъзнава и се жени в българия. бях го питал защо не могат да се разберат евреи и араби и той каза: и 10 отделни държави да се направят, пак ще се трепят. там решението е едно - всички в колона, вярваш ли в бог - да, гърмиш го; вярвяш ли в бог - не, да отива да живее в новата обща държава. точно така се изрази.

5

Анонимен

преди 7 месеца

нищо не управляват и май съвсем са се разгащили. с кой акъл правиш музикално парти на 1 км от вражеска територия? сега си скубят косите, ама е късно, сума ти народ умря и още ще умира. отделно, в израел има ортодоксални евреи, които само провокират и правят мизерии, и тях не могат да контролират. буре с барут отвсякъде.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Колко евреина могат да нападнат Газа само с един танк? 1004 евреина. 4 под купола на танка и 1000 в пепелника на танка.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Аз вече се обърках. Русия спира водата и газа на Украйна, Блинкен вика геноцид. Като го прави Израел- демократично е. Руска ракета удря жилищен блок, 2 загинали- военно престъпление, при Израел (стотици загинали)- самозащита (демократично). Ние не сме като шараните на посолството- кажат им демократично е и те кълвът, не е демократично, пак кълвът. Искаме стандартизация. А къде изчезнаха всички евроатлантици? Вероятно са предупредени нищо да не пишат, че с този капацитет съвсем ще оплескат нещата

2

токмак

преди 7 месеца

спокойно, идва им края на ционистите. още не могат да се наканят да влязат с танкове, защото знаят какво ги чака - сатъра !