8

.

преди 6 месеца

С остра нота ли ги попита,или на обяд в един популярен ресторант?

7

Аноним

преди 6 месеца

А КАК ТАКА СЕ ДОПУСНА ДА ИЗБЯГА ЗАЛОВЕН УБИЕЦ ПЪК ПИТАМ АЗ САРАФОВ ? САРАФОВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕДЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТНОСНО БЯГСТВОТО НА УБИЕЦА ЗАЩОТО И ТОВА Е КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ - ЗАГОВОР И ОРГАНИЗИРАНЕ НА БЯГСТВО !

6

Анонимен

преди 6 месеца

Е за какво да го връщат, нали първо трябва да си излежи присъдата там? Тя е по съвсем друга линия. Да си гние там , не се опитвайте да го извадите от затвора!!! И в тоя ред на мисли, много повече вярвам на узбекската правосъдна система, отколкото на нашата.

5

а

преди 6 месеца

А тоя Сарафов колко време ще изпълнява тази длъжност.

4

анонимен

преди 6 месеца

Абе ***,като не знаеш да говориш,защо не мълчиш,за какво ти нали има присъда ТАМ,там да лежи при ***

3

Анонимен

преди 6 месеца

Ами може би защото и в Узбекистан знаят, че нашите продажни прокурори и съдии веднага ще го пуснат на свобода! По-интересно е защо не питат окраинските представители защо не ни върнаха брендо...

2

узбек

преди 6 месеца

ами когато почнете сарафов нашите убийци , крадци и корумпирани политици да слагате в затвора тогава и другите ще почнат да ги връщат

1

това е стар случай

преди 6 месеца

съдът взе пари и освободи килъра . после другия не взе и осъди килъра . та сега лежи за други престъпления . карамански така в чехия краде и го върна Татарчев в бг , но наместо да лежи за 50000000 лв. щети, го пуснаха да обикаля по улиците , та и го даваха за пример какъв новобогаташ е , как не бил осъден, значи си бил невинен . Невинен умрел и с почести го изпратиха Лили Иванова, Азис, Васко Кеца , а и други . Сега оня се присмива, а сараф пита .