9

Практично и Логично

преди 6 месеца

Защо не вземат да премахнат изборите изобщо,и без това ни управлява същата клика която изби всичко читаво и с акъл в главата слвд 1944 година.Вижте ги нателевизора,и ги подхванете вдин по един.Всички са *** второ и трето коляно.Тия новите имат куража да се наричат ,,некомунисти" понеже бяха все комсомолски секретари по окръжните комитети на ДКМС.Но най ме радва,че издънката ВМРО остана в забравата заедно със жентралата на ДКМС от която бе създадена партията.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва, ама докато партиите плащат на Доган-Беевски да им осигурят гласове от Турция, докато местното население не ходи да гласува ще е все така!!

7

До 6

преди 6 месеца

За кого да гласуваме?

6

Въпросът е сериозен!

преди 6 месеца

Коментарите са неадекватни и говорят за липса на каквото и да е сиво вещество - мисъл, ум, елементарно желание и познание за принципите на провеждане и организиране на гласуване в България! ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ МИСЛЕЩИТЕ ГРАЖДАНИ ГЛАСУВАЙТЕ, МОЖЕ ДА СПРЕТЕ БЕЗУМНАТА СИТУАЦИЯ В КОЯТО СМЕ ИЗПАДНАЛИ! НИКОЙ НЕ ОЧАКВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ -например над 70%!

5

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3 - Не ми изглежда, като някаква недосегаемо прекрасна и скъпа ...

4

Анонимен

преди 6 месеца

"Цицелков смята, че добрата практика е да се гласува там, където имаш договор за наем или плащаш данък." - А ако живея в малко село и работя в София, в София ли ще гласувам, бе! Какво ми пука, че ще сложи някой бордюри в София?!!? А совен това, аз плащам договор за наем в друга странта, защото ми излиза по-евтино така, отколкто да давам по 2000 лева за хотели, всеки път, когато ходя там (което е поне 10-11 пъти в годината, така че си правете сметката)

3

Анонимен

преди 6 месеца

До Дачо Коча - Насън ли?

2

Дачо Коча

преди 6 месеца

Таз на снимката съм я таковал

1

Анонимен

преди 6 месеца

Дeтo ocъмнe kaтyнa, тaм ga ce бpoят бxapaтитe...