9

Анонимен

преди 6 месеца

В Информационно обслужване, РВД, НЕК, Булгартрансгаз, КФН, Булгаргаз, Летище София, Летище Пловдив, ДАЕУ (ако още я има), ДАНС, МВР, ВМА и АЕЦ Козлодуй, се влиза само с връзки или политическо нареждане, което на практика е пак връзки. На такива места без препоръка не може да започне работа случаен човек. Ако има случайни, значи са бушони и ***. То и другите са *** но поне взимат огромни заплати.

8

ОрАкЪл

преди 6 месеца

А до базата с резултатите, колко административни акаунта има който могат да едитват базата? Освен админа който може всичко на практика?

7

Анонимен

преди 6 месеца

А защо ходи там английския посланик???

6

ко каза ко?

преди 6 месеца

кон бе кон :)))

5

Хакер

преди 6 месеца

"Информационно Обслужване" ще получат директни ЗАПОВЕДИ от едно Посолство какви да бъдат точните РЕЗУЛТАТИ!!! В това може да сте убедени! Шефчето им - никак НЕ случайно беше в една Държава , зад Океана доста време! За да получи точните инструкции!!! Освен това - в "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" идете да видите какви заплати получават... Мислите , че са случайни тези възнаграждения там ли? Кланят се. И вършат работата на - "ПРАВИЛНИЯТ ГОСПОДАР". Затова и взимат доста високи заплати!!!....

4

Анонимен

преди 6 месеца

Дайте и входния код!

3

питам

преди 6 месеца

защо ЦИК дава кода. Нали кодът е в ръцете на Кирето и Кокорчо.

2

Анонимен

преди 6 месеца

"артиите и коалициите" имат достъп до кода. Значи номерът на избирателя е да гласува с хартиите. За да прецака поне веднъж "артиите и коалициите".

1

Анонимен

преди 6 месеца

Много е просто - трябва да бъдат с блокчейн технология като на криптовалутите. И всички да виждаме в реално време ако някой някъде опита да промени вота. А то сега не е такааааа.