13

Значи ще контролират

преди 7 месеца

собствениците на частните фирми по отношение на инициативата "хоум офис", но няма да закачат БАН, където цели две поколения роднини на червената номенклатура от средния ешалон успяха да се пенсионират в условията на хоум офис? Ходят в институтите си само във вторник следобед, уж през останалото време творят у дома си научни трудове, но ефективни научни открития няма. Охранени лелки и мързеливи чичковци си гледат кефа, а държавата им плаща заплати и осигуровки с парите на данъкоплатците!

12

А БАН?

преди 7 месеца

Вече не са сред живите хората, които през 1947 г. са направили реформа на някогашната БАН и в резултат са осигурили хранилка за членове на семействата на номенклатурата от средния ешалон. Измряха и онези,които решиха, че в много институти ще се ходи само по 3 дни седмично и то следобед. Следващото поколение шефове намаляват тези присъствени дни на два пъти седмично, а от 1990 г. - по веднъж седмично се ходи в много от институтите. Сега на кого да търсиш отговорност за неефективността на БАН?

11

Анонимен

преди 7 месеца

До 9 - Основно защото парите са в чужбина.

10

киро

преди 7 месеца

ДЪРЖАВНИТЕ ХАЙЛАЗИ Я СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩА ОТ КОИТО РАЗБИРАТЕ!

9

Анонимен

преди 7 месеца

ДЪРА-БЪРА....

8

Анонимен

преди 7 месеца

Единственият сектор къде работи в кoчиHaта е ИТ, щото навремето пpoстите мутрeтa немаха акъл да се набъркат и там, па и да се набутат нема кво да ти земат имаш един лаптоп и другото ти е в главата. Не е хотел, ресторант нещо да дойдат да ти го земат... Но настанаха много гладни времена, Трактора до експерт по киберсигурност щом се докара... Гледаме и разни напъни от останалите ретро мyтpaци да намажат, ама не знаят как...

7

Анонимен

преди 7 месеца

Глей ся, щом в нещо се набъркат счетоводители и "правилнисти", нищо не става. Погледнете държавата, откакто се мъчат да командват, кое е наред!

6

Мръсни танци

преди 7 месеца

Големи мръсотиии смятат да правят тези безделници чиновници.

5

Идеята

преди 7 месеца

Да се набъркат там където не трябва и да направят свинщинааа това правят държавните тиранозаври.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова много работя като съм хоум офис, че мога три фирми да въртя едновременно и няма да се усетят.

3

Хахахахахахахахахаха

преди 7 месеца

Държавата пак прави неща, от които не разбира :) Смешковци. Днес.бг, грамотността е важна!!!! Пише се: база ОТ данни! Научете го този език!

2

Оффф

преди 7 месеца

Защо държавата иска да се меси в IT сектора, който е единствения работещ адекватно в страната и компаниите работещи хоум офис, отдавна са се ориентирали как да организират успешен модел на работа от вкъщи?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Само да не ми вкарат някакво малоумно задължение, за максимални часове работа, дори и да работя за различни фирми ...