30

Инженер

преди 7 месеца

Само в България като видят, че някой пешеходец се кани да пресича на пешеходна пътека се засилват за да минат преди него.

29

До 25

преди 7 месеца

***, само в Португалия и Холандия не съм бил в Европа. При това масова с автомобил. Знам как е движението навсякъде! Повтарям ти, дори италианците спират по пешеходните. Това до Рим, надолу не съм бил, може и да е джунгла там

28

toti

преди 7 месеца

Проблема е в ЧИПА НА БЪЛГАРИНА...докато хората не се уважават и дисциплинират на пътя,няма оправия!!! Колкото и полицай,камери и квото и да сложиш,диваци сме си и такива ще си бъдат и децата ви,защото няма личен пример ,а се показва простащина и арогантност на пътя!!Неможе на колона 1 км да им търикати да минава по кола,през кола и друг след него тарикат тръгва и всеки нахалства ,става задръстване и един час стоим ,а да си седеше мирен колоната бавно но вървеше...те това сме ***!!ЮНАЦИ !!!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Проблема е главно във водачите на МПС, спираш не пешеходна, обаче примата отзад решава да те изпревари и сгазва пешеходеца!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да оправдамам пияните и надрусани шофоьори, но кога ще проверяват и пешеходците, дори и загиналите при произшествие, за лакохол и дрога??? ѝнякои от псотрадалите нямат никакво оправдание за това, че са се опитали да пресечат в неподходящ момент, без да пазят себе си!

25

Анонимен

преди 7 месеца

камикадзета искаше да каже

24

Петров

преди 7 месеца

този милчев и като катаджия не беше кой знае какво ама сега само глу по ст и плещи

23

Анонимен

преди 7 месеца

А бе кой се качи у кола тук,пениса му се уголемява,а акъла изчезва! Без кола и гадже не може да си намери и да разговаря няма за какво и въобще е друга ръка!

22

Анонимен

преди 7 месеца

До До 22 Скрий се , овчар. Продължаваш да доказваш че Европа си я виждал само на картинки.

21

До 22

преди 7 месеца

Мухаха, дори италианците спират по пешеходните. Да не си объркал Рим с махалата? В Европа и бой може да отнесеш, ако не спреш. Не рядко и чанти удрят по предните стъкла....

20

Анонимен

преди 7 месеца

Няма умни светофари в София. Има само светофари, които са обратното на умни.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 16 Ей левак,в Рим например на пешеходна пътека с пешеходци на нея не ти спира дори бус полицейски бус ( без включени сирени,буркани и прочие) Само не ми обяснявай сега,ама те италианците,нали... Нали говориш за Европа ( която явно си виждал само на картинка) Те да не са в Африка?

18

До Кон с татация

преди 7 месеца

Добре си го казал! Същия този индивид като беше шеф на КАТ, всичко беше ОК според него. Нищо не промени...

17

Стресова ситуация

преди 7 месеца

Късен следобед.Карам по бул.Мадрид в посока към кръстовището с Евлоги Георгиев.Скорост около 40 км/ч.На зебрата преди кръстовището видях,че няма хора.В този момент,от сянката на сградата вдясно,встрани от зебрата,притича жена за да хване трамвая в посока Подуяне.Още метър и тя щеше да се блъсне в колата ми от дясна страна,но аз щях да съм виновен.За щастие тя се забави,и така се спаси от удар и телесни увреждания,а аз от непредвидими неприятности и отговорности.Понякога,и внимателно да караш...

16

преди 7 месеца

ДА ВЪРНАТ МИГАЩИТЕ СВЕТОФАРИ И/ИЛИ БРОЯЧИТЕ!

15

преди 7 месеца

А другите 50%?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Който се ангажира че ще тури ред в София по отношение на автомобилния рекет срещу пешеходците,ще гласувам за него!

13

Анонимен

преди 7 месеца

А бе за какви пет лева пак се говори!? Преди няколко лета идваха експерти от чужбина и констатираха че в София вместо пешеходците да са с предимство,е точно обратното! Ама това е правило от години в Европа! Шофьорите се съобразяват с пешеходците и няма равнопоставеност!!!Само тук е обратното на цивилизования свят!

12

МЪКА И СМЕХ

преди 7 месеца

Абе къде е диспута на Ваня Григорова с десните убовци - ДЕСАРА И МИСИРА? Що се крият като плъххх в брашно?

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонименто краденето не може да се докаже, защото политиците ти работодатели си имат своите прегрупиращи се в съдебната власт която продължават да ополитичват и разбиват както и цялата ни държава и общество драгти тролееееъ