13

Анонимен

преди 6 месеца

Промените в охранителите са отдавна.Пияници шефове натегачи които се натягат а в същото време си правят каквото си искат.Моите бивши колеги бяха така.Нямаше и довиждане като си тръгнах защото не знаеха какво е тромб или разширени вениДа боду сот и Панко скачков човека които слухти всяка сутрин откакто съм напуснал.Ходя пия кафе върша обикновена работа може да гледаш колкото си искаш и да приказваш където и каквото искаш.Ти си приключил мача за мен

12

Алито от София

преди 6 месеца

Не лоша, а много лоша репутация, а заплащането е под всякаква критика, има някои охранителни фирми които минават ССЗ, но те са на по високо ниво, докато повечето са от пенсионери, виждал съм охранител с ***, куци, едва ходещи, направо трагедия, и всичко това заради големите и пенсии от 300 - 400 лева, а още по лошото е че ходят и нощта смяна на работа, представете си как пазят повереният обект

11

Бай Илийчо

преди 6 месеца

Язе навремето бях фанал адин ми пази офчарника,он ме крадеше.

10

Напрайте гу, де!

преди 6 месеца

Сичкуту младу ром шъ има стимул да завърши основну, та да можи да работи като охранител, ама в дискутекъ. Вервайте ми! Сяки ден шъ оди дъ си зема безплатната храна от училищиту и така шъ му съ зачитъ, че оди на училищи!

9

Влад

преди 6 месеца

На този,който ни праща на,,кариерно развитие " и ,,тимбилдинг" нека лично ми го обясни!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тези бунаци болшинството са милиционерски кpaтyнu , които не могат нищо друго освен да лежат,усвояват(крадат) и реват за пари.

7

Public enemies

преди 6 месеца

Пропускате и факта че бранша е пълен с некоректни работодатели които или изобщо не плащат или плащат с големи закъснения.

6

Отговор до 5

преди 6 месеца

Аз съм охранител и си задавам въпроса защо трябва да ме пращат в Украйна или Израел? Вече бях веднъж в Афганистан и два пъти в Ирак. Имам добро образование, придобил съм много специфични умения, които 95% от хората нямат, изглеждам безупречно и получавам малко над 4 к месечно, което за бранша е повече от добре и лично мен ме устройва. Не съм *** и съм по-грамотен от много хора с няколко висши. Та още ли мислите, че трябва да ходя в Украйна и ако да, защо?

5

Анонимен

преди 6 месеца

пращайте ги в украйна/израел за кариерно развитие и тиймбилдинг :))))

4

Петко

преди 6 месеца

Трябва да има кариерно развитие за охранители за да има желаещи.

3

Анонимен

преди 6 месеца

за герберски бияч акьл на требе :))))

2

Анонимен

преди 6 месеца

Нов бapдaк с предишните "уpви не се прави.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Използувайте израза "пазач". "Охранител" е съвсем друга работа. "Бодигард" още по-друга. Бъркате понятията и става мазало.