52

Анонимен

преди 6 месеца

Абе червени кратуни не виждате ли че се задава един болшевишко ислямски бъркоч който и една средно интелигентна КАМИЛА може да прогнозира какъв рай ще донесе тази отвратителна симбиоза на света

51

Анонимен

преди 6 месеца

На улицах Берлина открылся еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС Politico | Русская веснаНа улицах Берлина разыгрывается еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС, пишет Politico.Речь о многочисленном исламском населении страны германистана. Ха чи кой пълни Европа със бежанци от Африка и Азия Хазарската Ромска мафия Сорос и Сие. Със тяхните камъни по техните Глави кеф Мале.всяко зло за Хазарската мафия управляваща Сащ - нато, ЕС, Украйна и една част от Русия за нас е добро

50

Аз

преди 6 месеца

Тази австрийска гражданка как се казва? Махмудка?

49

Анонимен

преди 6 месеца

Зпаочнаха пак с глупостите ...

48

Анонимен

преди 6 месеца

били са с тъмен тен

47

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбирам ЗАЩО над синагога във Виена трябва да има израелско знаме? Защо не е австрийското? В България над минаретата на джамиите защо няма турското знаме? Ами защото мюсюлманите са мирни хора и не са провокатори. В нито една държава над джамиите няма чужди знамена.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Dezata sa pravi iskat mirspokoistvie dobro obrasovanie rasvitie na voina,ne glad miseria bogataschite sa bogati ot voini dalaveri ismisleni vaksini bolesti i omrasa kam bednite hora a te bednite sa heistiani ne bogataschite korumpirani kradzi s rasvaleni jeni mutresi kakvo sa vinovni nevinite deza jeni palestinzi i dr arab.darjavi ne sa vinovni satihna ujasa ot rasruschenata bolniza umraha nevibni deza jeni tn i vs e it usa profajbi na orajia samoleti te njamat selsko stop.njamat dr bisnes

45

Късия Молец

преди 6 месеца

Не харесвам евреите НО да си признаем, чеИмат военно превъзходство което летящитеЧаршафи нямат

44

Анонимен

преди 6 месеца

Полезни инструкции от техния бог29. Кога Господ, Бог твой, изтреби от лицето ти народите, които отиваш да завладееш, и, като ги завладееш, се заселиш в земята им...17.14. Кога дойдеш в земята, която Господ, Бог твой, ти дава, и я завладееш, и се заселиш в нея, и кажеш: "ще си поставя цар, както другите околни народи", -17.15. постави си цар, когото Господ, Бог твой, избере; постави си цар измежду братята си; не бива да си поставяш (за цар) чужденец, който не е твой брат.

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 56 богоизбран. Кой е вашия бог?44. Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Сега сигурно ще ги съдят като възрастни. Че господарите са много чувствителни на тази тема и ще искат да има публични наказания

41

Жорж

преди 6 месеца

Стига с тези " антисемитски изказвания" ,бе! Към семитските народи се причисляват голяма група народи и не е резервирано само за евреите. Египтяните също са семити, но не съм чул да наричате изказвания срещу тях антисемитски. Свалянето на знамето е антиционистки акт, а не антисемитски.

40

Лекар

преди 6 месеца

Сред тия тийнейджъри, дано има и някой художник

39

Анонимен

преди 6 месеца

*** е ,че след скодоумното решение на ЕСПЧ, че драскане по паметници е прави на мнение- всички подобни гаменщини стават и те "свобода на мисълта и право на изразяване". Аман от ляволиберални дивотии!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Нека бъдат наградени децата! Внимавайте да не ги ядосате прекалено, че знаете че чичо Ади от Австрия се пръкна.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Браво ,само така ,вчера бяха украински знамена, днес израелските терористи

36

Анонимен

преди 6 месеца

Тоталното изтребление на еврейската сгган е неизбежно, наложително и ще е скоро. Това проклятие над рода адамов разпъна на кръст Исус Христос, изпорти християнството и пороби християнските народи. Някой да ми обясни как това племе е благословено от Бог, но в същото време разпъна на кръст божия син?

35

Досега, вече 6000г

преди 6 месеца

Който е застанал срещу Божия народ, Авраамовото потомство, нищо добро не е видял. Четете история. В Библията е казано, който благославя Авраам и потомството му, ще бъде благословен, който проклина, ще бъде проклет. Само безбожник може да реши дда си помисли за унищожение на евреите. Виждам, че руските тpoЛЛ4ета пак са се активизирали. Ако джуджето стои в акцията на Хамас срещу Израел, то дните му със сигурност вече са преброени.

34

българин

преди 6 месеца

Вън мюсюлманите от християнския свят!

33

И правилно!

преди 6 месеца

Вън ционистите!