27

Захи

преди 6 месеца

Много познат текст, наскоро писан от един бивш екс министър, бляк..... каква пошлост само

26

До Анонимен 10

преди 6 месеца

Абсолютно! И заедно с новите им дружки пепедебе.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Чета коментарите и съм в шок! Да сме искали помощ от чужда държава за едно наводнено селце и 1 повреден мост... Гърция е под вода, адът се стовари и върхъ северна Африка, а ние да искаме помощ за 1 селце... Напомня ми на историята с незастрахованите текезесари в карловските села, които ореваха света за 2 съборени обора и 20 двора с кал... Толкова жалък е българинът, че направо ме е гнус! Затова е и беден де.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Денков щеше да обследва мостовете! Но сега по-важни са изборите и доказват първо кой е по-демократ.

23

Зарица ДинкОВЦА:

преди 6 месеца

"Изводът е,че сухоземните костенурки не могат да плуват! И аз съвсем наскоро разбрах... Сега се чудя,ако хвана паламуд в гората ли да го пусна да тича на свобода или да го разхождам пред блока на каишка и с намордник?!?Ще питам Гуг-Лена! "

22

Teo

преди 6 месеца

Истината е, че такива неща ще се случват по-честичко оттук нататък! В Германия миналата година в Аавайлер ги издави - над 130 човека си заминаха. И никакви SMS-i няма да помогнат. Не е нормално вчера в Търговище да е 33 градуса. Уот дъ факт! Преди двадесетина години на първи ноември бях на село и ни затрупа такъв сняг, че трябваше да пренощуваме там!

21

Анонимен

преди 6 месеца

изводът е че дърлжава управлявана от американски слуги не е държава а територия - прирастът на унгария за 15 години е 1 милион нови унгарци- и границите са затворени за бежанци - някой да е посмял да ви го каже - ами как те големите телевизии са регистрирани в чужди държави - коя истинска държава ще го позволи - народа оглупял до неузнанаевост и скоро няма да и собственици българи на земята - като в украйна-земята изкупина за без пари от американците и те се бият за нея

20

Хей, лъжецо!

преди 6 месеца

"Ония от Националния институт по метеорология и хидрология" НЕ СА към БАН от началото на 2019 г.

19

Да допълня...

преди 6 месеца

До Анонимен 4 Точно така е.

18

Така е ..

преди 6 месеца

Екстремния невиждан дъжд е основната причина. Ако не беше той , нямаше да има наводнение Останалите фактори са второстепенни.Царево и къмпинга съществуват от много години , а не от вчера , и такова нещо не се е случвало.

17

Анонимен

преди 6 месеца

До 18... Ами българина отлично знае, че няма нищо да получи от застраховката...

16

Анонимен

преди 6 месеца

Изводът е един- Господ ни гали с перцето- калчица в Карлово, 2 дупки на 2 моста в Царево, докато съседите ни са под вода. И въпреки това загубеният *** беден баньовец не иска да се застрахова за сума на година колкото 3 кутии цигари...

15

Анонимен

преди 6 месеца

Изводът е,че на управляващите не им пука за българските граждани.Пращат помощи на чужди държави,а тук доброволци помогнаха със златни сърца.

14

Този Който

преди 6 месеца

Извода е на море само на юг от БГ. И забравяте за чалга, батки, бариери, таксуване за всичко, липса на парко места, липса на място на плажа, скъпотия, мръсотия, смрадд, сюргюннн и т.н. характерни особености на почивката на Черно море.

13

Анонимен

преди 6 месеца

През 50 -те години на миналия век, все още можех да си изпичам на плажа! През 60-те години на миналия век, пак отидох там и нямаше къде да си легна понеже имаше вече хотелчета. През 70 те пак отидох на морето и търсих, търсих къде да си легна и накрая намерих около една рекичка. След 1989 г. отидох във Варна на плажа и ко да гледам навсякъде Хотели и Чадъри и седнах и нещо така ме боцна, че станах и дойде един и ми каза, да му плятя за това, че нещо при сядането на мръсния пясък ме боцнало!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Данните са следните: До 1944г. всички Къщички и згради в България са правени логично функциониращи и изваени от художници! В мазето е хладилника с лед от реката през зимата! Първият етаж изграден от камък и По средата има Пешник за загряване на сградата през зимата със слама! Втори етаж - изваян от дърво. Покрив от каменни плочки. Идете в Еленския балкан и ще ви се отворят очите! А по времето на Соца, комунистите бетонираха държавата с някакви незавършени заводчета и блокчета!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Корупция, мутри, бетон, съсипана природа и няколко жертви. Това са изводите!

10

Размита отговорност

преди 6 месеца

Някой персонално,кога ще си понесе отговорността за незаконното строителство и некадърните решения?В България-на върба,на сряда!Докато това не се промени-все така ще е!За такива капацитети/калинки/решението е едно:Без право да заема ръководни позиции в държното,общинско управление до живот!Отговаря с личното си имущество за нанесените щети!Пълна проверка на доходите!Несъответствията-във фонд в помощ на пострадалите?Има ли все още желаещи за топлите местенца в институциите?!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Основния извод е никога повече герб и дпс на власт. Бавно и сигурно трябва да бъдат изритани от властта, местна и национална

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тия от Националния Институт по Метеорология и хидрология към БАН не знаят вече какъв ще е утрешния ден, понеже не знаят самолетите, дето летят над главите на хората, с какво пръскат и кой е застроил и защо с толкова много бетонни хотели Българското Черноморие още от по времето на Социализма?