266

ДА

преди 6 месеца

До напред!Като ти гледам правописа,ще направиш рай на майка си....Значи,почвай от нея,после баща ти пращай,още е млад,щом си роден след 2000г и го пращай в Украйна!***!

265

А

преди 6 месеца

В бюджета, дали има заложени коледни надбавки за управляващите?

264

Да

преди 6 месеца

До напред! Точно родените след 2000г. ще я оправите, като ви гледам какви правачи сте!То от чалготеките, надрусани управници не могат да оправят държава!И не забравяй, че песионерите на твоето не могат да дойдат, но ти на тяхното ще отидеш!И като искаш да заличаваш, защо не започнеш от родата си?

263

напред!

преди 6 месеца

всички пенсионери са долни комунисти! никакви надпавки даже да им се земат пенсиите и да се пратят на Укррайна! ТРрябва всички който са родени преди 2000 година да бъдат заличени и да ни оставят тая държава на нас младите ние ще я направиме рай!

262

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо, ние на местните избори няма да подкрепим ПП-ДБ - те са ни противни: ПП - с това, че лидерите й са дошли като представители/маши на САЩ да ни досъсипят държавата, високомерни са и тримата и нямат административен опит, а ДБ - двамата лидери реално нищо не вършат, освен да изтъкват своята русофобия и да си уреждат депутатските места и председателството/членството в парламентарните комисии.

261

Христова

преди 6 месеца

Дано го о.режат и него

260

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ги ореже , да не би те да са изградили тази държава ? Маскари , оядоха се и само по екскурзии ми ходят .Даже е хубаво вместо 12 пенсии на година да им дава само 11 , едната да остава за държавата

259

Гражданин

преди 6 месеца

гнусен уродлив социопат е този. с Киро *** гледат да изпълнят задачите от посолството, да кешират, колкото се може повече, и да си ходят после.

258

VS

преди 6 месеца

Разбраха се с фесовете, изпраха банкянския селянин и сега връзват бюджета и чакат парите от европа да седнат на софрата. Ако нещо стане с това правителство, ПП няма и 7% да вземат, а на по нататък ще изчезнат на съвсем!

257

Обективен

преди 6 месеца

на заплатата....

256

Обективен

преди 6 месеца

Парите за коледни добавки на пенсионерите отидоха за увеличение на приятеля на Кокорчо - културиста Спецов.

255

.

преди 6 месеца

До АнонименОт такива пенсионери си се пръкнал и ти за съжаление.Станала е някаква грешка на природата.

254

ИВАН ИВАНОВ

преди 6 месеца

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПАРИ НЯМА, НО ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ , ЕВРЕЙСКИТЕ ЦИОНИСТИ И ГАДНИТЕ И ВОНЯЩИ ИЗЧАДИЯ НА АДА ОТ КРАВАРИСТАН ПАРИ ИМА - КОКОРЧО ТИ СИ САМО ЕДНО СМЪРДЯЩО ДЕБЕЛО ПРАСЕ, ЖАЛЪК БЕЗРОДНИК

253

ИВАН ИВАНОВ

преди 6 месеца

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПАРИ НЯМА, НО ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ , ЕВРЕЙСКИТЕ ЦИОНИСТИ И ГАДНИТЕ И ВОНЯЩИ ИЗЧАДИЯ НА АДА ОТ КРАВАРИСТАН ПАРИ ИМА - КОКОРЧО ТИ СИ САМО ЕДНО СМЪРДЯЩО ДЕБЕЛО ПРАСЕ, ЖАЛЪК БЕЗРОДНИК.

252

***

преди 6 месеца

реших да напиша коментар, но целия беше само в звездички... та ....

251

До 279

преди 6 месеца

Много си устат, но при Бог няма ред и такива като тебе умират млади в страшни мъки след дълго и тежко заболяване, след като, преди това е погребал всичките си роднини. На добър път!

250

Анонимен

преди 6 месеца

В чий джоб отидоха парите за Коледните добавки на пенсионерите? Къде са Нинова и Радев, които уж милееха за старите хора?

249

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименДраги , на колко си години ?Знаеш ли приказката "Човек предполага, Господ разполага"!Бъди здрав!

248

:-)

преди 6 месеца

Вие младите също ще станете пенсионери и синът на Асенката ще ви онодиии на свой ред хахахаха

247

Възрожденец

преди 6 месеца

Бау бау бау