85

Анонимен

преди 7 месеца

Американските компресори са двупосочни и могат да изтласкват при необходимост газа в две, а не във всички посоки, г-н инж.Борисов, бивш к.т.н, сега "малък доктор". Те са алтернативен тип. България не е газов фактор на картата, от когото зависят всички изброени от вас държави. Функциите на газов хъб изпълнява Турция, която разпределя газа от Иран, Казахстан, Азербайджан, Русия. Втората връзка през Гърция е с ограничен капацитет, както и тази с девапоризация на доставяния с танкери LNG. С какво се

84

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов, ти подкрепяш тоя кабинет. Ти задаваш и командите Борисов. Сега недоволен бил...

83

Инж+

преди 7 месеца

Га играехте карти с Вальо Златев - не рива!!!! Га праща пари до Барселона - не рива!!! Ся що ривеш???

82

Анонимен

преди 7 месеца

Недоволен бил от кабинета, че да не е от марсианци съставен тоя кабинет, нали и герб са част от него. По-големи палячовци от него са само тия дето още му вярват на глупсотите

81

Анонимен

преди 7 месеца

Че какво очаквате ПП са власт )или имате къса памет ,преди 7 месеца бяха на власт и нафта стигна 5 лв.а олиото 8 лв.

80

Знаещ

преди 7 месеца

До 79 Анонимен. Со преди 12 г. Нефтохим-Лукойл работрше с ирански, иракски и либийски нефт.

79

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера Народното събрание разпрати до медиите СМС с годишния си доклад за свършената от него работа.... За пръв път зградата на народното събрание се е тресяла от взаимни целувки!

78

Анонимен

преди 7 месеца

Бай Ставри... Браво! Ама ти откри Метлата с която се мете по ....

77

Бай Ставри

преди 7 месеца

Днес прочетох в един авторитетен сайт,че се задава дебелият откъм Барселона.Там пише,кой кого е е.ал и кой ще плаща сметката от шест милиона бълг. пари.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Така и така плащаме 3 лева, хайде да купуваме по-скъп петрол, за да няма Лукойл печалба. Що за шизофрения? Ще плащаме 4 лева и Лукойл ще е на загуба. Сглобката решава за разрушаване, не казва какво ще замести разрушеното. Защото ще го замести Офшорка на Промяната от Обръчите от фирми. Защо не отговарят откъде и на каква цена ще е новият нефт? Да видим, да преценим. "Шарлатани и мутри - съединявайте се!"

75

Анонимен

преди 7 месеца

Бате 12 години все ни беше скъп петрола сигурно, че един лев данък от лукойл не прибра. Безочливо парче. Час по-скоро трябва да влезне в магнитски тоя и да се приключва.

74

ПроСоТо

преди 7 месеца

милия Мутраген !.."Едно си баба знае,това си бае"...Защо според вас бърка тая ШЗОФРЕНИЯ-хем подкрепя безусловно "правителството",хем го КРИТИКУВА ?..Отговора е ясен :..-Тъй като им предстои на гропарите да седнат в креслото на "мин.-придсидателя",този титан на мисълта и словото и баща на българската демокрация ТРЯБВА да ПОДГОТВИ "оправдателните виновници"...Същото направи и със Станишев-обвини го във всички земни грехове а после ГО НАДМИНА ДЕСЕТОКРАТНО в КРАЖБИТЕ тип "Батко и братко"..БОКО Е ВРЕ

73

Анонимен

преди 7 месеца

Бат Бойко, защо си даваш звуците по микрофоните да летят по медиите? Не е ли по-добре да си около чекмеджето, да си броиш кюлчето и като излезеш на площада да ги раздаваш кюлчета директно на бедните и да не плащаш на тия Мисирките - дето държат микрофоните и народа пак ще те заобича!

72

Анонимен

преди 7 месеца

Спирайте се с тия брамчилници и.....на село и с мотиките! Ще изкарвате пари за бензин.

71

Анонимен

преди 7 месеца

До 73: Абе не се ли пишеше...затвора, ама може да си по-грамотен и ...затфора... да е вярно.

70

БоríсОVеBоК

преди 7 месеца

Мястото му в затфора

69

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов, е как ще си доволен като твоето пуделче Делян Добрев иска да спре работата на Лукойл? Като направите по-високи цените на петрола как ще паднат по бензиностанциите?

68

Анонимен

преди 7 месеца

И аз съм недоволен от Баце. Преди поне имаше харизма, а сега все е на клизма!

67

???

преди 7 месеца

А три статии по надолу пише Основните Продукти Поевтиняват.Борисов като каже че е слънчево, вземи си чадър.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Този хитрец какво се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.... Сякаш не е в този кабинет и ГЕРБ. Подли и гнусни лъжци са всички