11

Анонимен

преди 6 месеца

После защо не се раждат деца. Детски градини няма за всички но за сметка на това са задължителни. По-голям абсурд няма и в "Параграф 22".За детски ясли въобще няма да повдигам темата. Постоянно се говори за строителство на детски градини а никой не обелва дума за повишаване на капацитета на съществуващите.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Какво дигитално робство бълнувате?Развъдниците градини са вариант само за държавните служители.Всичко друго под ножа.Нямаш ли 24/7 гледачка си жив погребан с дете в това блато.Заслужавате си 6 млн.аборта,накрая само *** ще има по тия земи.

9

Демократ Европеец

преди 6 месеца

Обезателно заверени пред Нотариус.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Взеха да ви конфискуват автомобили, скоро и жилищата ще измислят как да ви приберат, вижте новите промени в закона за етажна собственост. А вие си спете хубав зимен сън!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Радвайте се, че ИИ не ви лечи още.

6

до коментар 5

преди 6 месеца

А ти какво искаш . Да се редиш на опашки или пък джобовете да са ти пълни със смачкани рецепти и медицински бележки и направления . Мазохист ли си човече !?Нали всички се уплаквате от мързеливите тетки на гишетата дето ги мързи дори да те погледнат

5

такаа

преди 6 месеца

Остават яслите,лудниците и старческите домове.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Дай и в яслите направо.

3

Байчо

преди 6 месеца

видяхме с електронните рецепти какво стана . У нас нищо от първия и втория път не става , така че и тук ще има спънки.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Електронни бележки, трудови книжки, здравни досиета, винетки и т.н. и т.н. Министър на електронното управление, технократско правителство... Свикнахте ли с терминологията? Спите, драги ми мишлета! Остава още малко, само цифровите парички и няколко детайла останаха! След това ще сте като палестинците в ивицата Газа!

1

Браво

преди 6 месеца

Предстои да се въведат електронни бележки и в гробищата. И каква е файдата - едни пари отиват някъде си за се вдигат заплатите на софтуеристи, а ползата е никаква. Най вероятно текат огромни комисионни при тия поръчки.