27

Хубави спомени

преди 8 месеца

за дядовците ви!Моя не живя толкова дълго. Тъкмо преди да навърши 100г, му скимна да си купи Тесла за кръглата годишнина.Погребахме го в урна, въпреки ще все казваше че иска традиционално погребение!

26

Чарлтън-Жеков гол!

преди 8 месеца

Боби Чарлтън е смятал за най-голямо свое постижение това, че през цялата си спортна кариера нито веднъж не е бил отстраняван от игра. Помнят се изявите му в приятелския мач Англия-България, завършил 1:1. Голът за България отбелязва Г. Аспарухов, а бомбен удар на Чарлтън е избит от вратаря С. Симеонов. Б. Чарлтън участва и в прощалния мач на Лев Яшин (сборен отбор на съветските "Динамо" срещу футболни звезди-чужденци). В началото на второто полувреме Чарлтън центрира и П. Жеков бележи за 2:2.

25

Ларавел

преди 8 месеца

Пхахахаххага, болни сте тука. Ша падна хахаххаха

24

Георги

преди 8 месеца

За алкохола няма гаранция. Стринка ми и тя така все пилеше на чичо, че ще умре от пиене, ама накрая тя го утрепа с ***, дето забиваше колеца на магарето. Тъй че никой не знае как ще свърши.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Как може да оставите подобни коментари и то за човек ,доказал се като футболист и личност ,като не го знаят да не богохулстват с *** му , а иначе сте стриктни и като има критики да Вождо ги триете?!?!?!

22

до ИСТОРИЯ

преди 8 месеца

А моя вуйчо на село преди повече от 30 години, всички казаха, че ще го убие алкохола. Все пиян беше. Ама ей на, една вечер са нафраскал в кръчмата и тръгнал да се прибира по баира нагоре. Ранна пролет, снеговете се топят. Паднал и се удавил в една локва. И от вода умря, не от алкохол.

21

Роберт

преди 8 месеца

А моя дядо на 118 години най-накрая му отнеха студентските права и той се поболя от мъка по студентски град и се спомина горкия.

20

ИСТОРИЯ

преди 8 месеца

Едно време на село, на моята баба вуйна, един ден отишла в плевнята да закара коня на паша. Навила въжето за ръката си, и до едно място коня като се подплашва, забягва и завлача вуйната. А тя навила въжето здраво за ръката и докато го отвила, конят я влачел. Едни хора са ги пресрещнали, спрели коня, отвили вуйна. Казваше баба, вуйна после полудя, много я е влачил коня и си е удряла главата. Излизала чисто гола по улицата и крещяла, скубела си косата. Лоша съдба!

19

Ъгъл

преди 8 месеца

Моя дядо пък си е още жив и здрав. Ама вече започва малко да забравя. Всяка вечер ми разкава една и съща история как събирал някви пръчки за някъв Кубрат.

18

Павел

преди 8 месеца

А моя на 133 години техните го изгониха от тях и той отиде да живее при баба си и дядо си.

17

до 16 и 18

преди 8 месеца

Моя си замина на 120 години на афтър парти в един публичен дом. Предрусал, заспал и фаса му паднал и запалил стаята.

16

Виц

преди 8 месеца

Двама братя, единият на 98 починал, другият казал- ваййй, вааай, бате така внезапно си отиде. На 98 внезапно си отишъл хахахахаха

15

до 16

преди 8 месеца

И моя дядо си отиде в нелеп инцидент. На 109 години при парашутен скок се приземи върху руска противопехотна мина.

14

Свежо Ингилизко

преди 8 месеца

Е па този е гушнал бykema рано, рано. Повечето ингилизи карат до 90+. Тц тц тц не мой така. Един път, докато живеех в Ингилизия, минавайки край гробищата се загледах по плочите, еми примерно от 20-30 гроба имаше само двама, трима на 83-86г., всичко друго беше 92-96 годишно "свежо британско". А пък ние в България от хубавата им демокрация на 60+ и айде.... при Св. Петър! Затова драпаха да ни демократизират, че азиатско-африканското папу свършваше през 90те години и решиха да опоскат соц. блока!

13

Обективен

преди 8 месеца

Моя дядо си отиде на 141 години. Сгази го един камион.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално,само Стефан Цанев мисли, че няма да умре.А така като гледам тази титла няма да бъде повторена.

11

Гаден е животът

преди 8 месеца

Моят дедо почина на 83 години от рак на стомаха. Откриха му го в последен стадий и за жалост не беше лечим. Колкото си бе слабичък по фигура, за един месец стана хептен кожа и кокали, много се мъчеше, накрая в ковчега все едно дъска сложиха:((( Да почиват в мир нашите дядовци

10

Анонимен

преди 8 месеца

Бащата на дядо ти се казва прадядо ве, и е доживял 107 години, колкото аз съм СТАНАЛ космонавт!

9

Анонимен

преди 8 месеца

до 10 Аре изчезвай че ми писна от глупостите ви кой колко живял в родовете ви и какви навици имал. Аман бе!

8

Пенчо

преди 8 месеца

А дано Путин да е следващия.