89

M.P

преди 7 месеца

Какво да кажа ,тези хора ще ни подлудят.Асенчо виж имам идея ,кажи какви пари търсиш и ще я купя.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Асене, вземай си Спецов и си гледайте живота на Островите. Тука само бели правите. Големи палавници сте, ама за сметка на държавата и народа. Тези куррвенски номера ги прави на Спецов из хотелите с келнерите и пиколата. Айде, чао!

87

Анонимен

преди 7 месеца

А можели да обясни кой купи ЧЕЗ ,далавера стана когато ПП бяха на власт 7 месеца

86

Анонимен

преди 7 месеца

До 96.Тебе май проблема ти е хомосексуален.Спри да пишеш за сексуалността и акцентирай на мутрите и бандитизма на прехода.По ще си актуален.

85

преди 7 месеца

Респект бате Коко!

84

KOKOРЧО fanbase

преди 7 месеца

Факта, че единствения ви проблем с бате Коко е това, че е хомосексуален е достатъчно показателен, че човека е читав. Логиката е елементарна - ако няма други кусури, значи е читав, така излиза. Поправете ме ако греша.

83

Анонимен

преди 7 месеца

,,Знаете, че предишното решение беше взето на базата на доста обстойни доклади за това какво е възможно да се случи като скорост на прехода, посочи Василев, съобщи БТА."...Това е типичен пример как се прехвърля топката на отговорност върху друг взел решение....Но в чий интерес.?В интерес на казващия същото...Тъй като , ,,скорост на прехода " означава ,,дай да се снишим докато премине бурята"...Пък после, по старо му ..

82

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Асене колко човека дойдоха в Ловеч сега 8 точно АЛА бала машини идат

81

Проявен интерес

преди 7 месеца

Що За малоумие е да се следи какво мислят потенциални купувачи, а да не се знае дали се продава актива?! И за къщата на Василев на ул Чаталджа има проявен интерес! Особено ако я продава за сто хиляди лева!

80

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

АСЕН ВАСИЛЕВ СЕ НАРЕДИ НА ОПАШКАТА НА РУСКИТЕ АГЕНТИ

79

Анонимен

преди 7 месеца

Видяхте ли в Ловеч обяснил пред 8 човека... Залата празна като конюшня.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Видяхте ли в Ловеч обяснил пред 8 човека... Закара празна като конюшня. Хахахахаха Кокорчо с микрофона в ръка говори пред цифром и словом осем (повтарям 8) човека. Толкова е капацитета на измислената им секта. Изборите ги взеха на второ място с ала-бала с машините.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Това тлъстучко женомомченце, му трябав един биберон ,

76

Учете Турски

преди 7 месеца

много скоро ще се присъедините към империята и ще ви трябва много

75

Но не съм

преди 7 месеца

"Не разбирам.." съгласен.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам, ако се отнеме дерогацията, с какво точно ще работи Лукойл. С LNG? За който нямаме терминали и нямаме никакъв достъп до такива? При положение, че ЕС ще ни съди за сделката с Турция, защото според тях ощетяваме европейските партньори като си осигуряваме достъп до газ. Таааа, какво точно ще го правят този Лукойл? Кой ще го купи и дори да кажем, че като ЧЕЗ, го купи някоя Гинка, какво ще преработва? Индийски нефт, който всъщност е руски, на тройни цени? Или? Какво точно им е идеята?

73

Безимен.

преди 7 месеца

Рибата в морето ,Асенчо и тиган извади че и олио сипа! Некои искал рафинерия да си купувал! Ми да си построй една негова бе !Леля Гинка ви изкупи на бързо.

72

Зрител

преди 7 месеца

Някакъв зализан с гел Рибарски обяснява дълбокомислено как ще клеца целокупния български народ ! Гледам и се чудя, ние българи юнаци ли сме или българи- про.ст.аци !

71

Анонимен

преди 7 месеца

Ako ycnee щe e repoй...

70

Анонимен

преди 7 месеца

Лукойл казал,че няма да продава,а дъщерната му фирма Литаско казала,че няма да купува нищо от Лукойл,а тия от ПП твърдят ще продава Лукойл та ще продава щото имало интерес от международни организации с предложения за купуване нещо от Лукойл,но какво от него или цялото Лукойл,що било изцяло негово решение за което ПП трябвало да проследи и следи изцяло отблизо процеса,а що било дерогацията по правило и определение,значи частично отменяне на закон свързан с правораздаването по причини,а отнемането