183

Радослав

преди 7 месеца

До 200: какво го представяш все едно е алтернатива като той в момента е част от интимното семейство на интимната сглобка? Къде се е видяло съпругата да е алтернатива на съпруга в престъпно семейство?

182

Българин

преди 7 месеца

Бойко, вади белия кон и бързо се връщай на власт, че тия шмекери от ПП-ДБ съсипаха държавата

181

Анонимен

преди 7 месеца

Я,крадеца вика дръжте крадеца !

180

Анонимен

преди 7 месеца

Спряха ,,Барселона гейт " и пак се разприказва.А милиончетата прехвърлени на ,,Мис Бикини България" .За тях ухиления ,,Толуп" що не даде обяснение къде са в момента

179

Анонимен

преди 7 месеца

СУТРИН ЩОМ СЕ АЗ СЪБУДА ИЧ СЕ АЗ НЕ ЧУДА, ЧЕ БУДА КАРТОФКО ИСКА ПАК ДА КРАДЕ ЛОВКО!!...

178

Анонимен

преди 7 месеца

пинокио вервайте ми.

177

toti

преди 7 месеца

Ами то много ясно ,дават ти крадеш,РАБОТИШ,а искат ти да дадеш качество,НЕЩЕШ,защото блъзкаш залудо...милини разданени без работа на половина и прата замина,каде в твой ,някаде мой джовб,но такъва е истината...ЪЖДАВА ОТ КРАДЦИ !!!

176

Анонимен

преди 7 месеца

Не му казват само конграчулейшън.Румъните му казват-че фромоза еш домнета!

175

хх

преди 7 месеца

Не съм му фен, наистина трябваше да си отиде от властта, но за съжаление е прав. Всички след него са от некадърни по некадърни и държавата върви надолу. Спрени бяха строежите на пътища и магистрали, ремонтите едва кретат, калпавото правораздаване изчезна съвсем, външната политика е под всякаква критика.

174

Радослав

преди 7 месеца

До герберокадъната: много удобно забравяш как тефтерчето на Златанов в което пишеше за ББ, ЦЦ и други видни комунисти от гроб какви подкупи са взимали как изчезна при трагикомични обстоятелства по времето на правителство на ББ? Къде е тефтерчето бе герберокадъно, защо сън не спахте докато не изчезна от доказателствата?

173

Радослав

преди 7 месеца

До герберокадъната: доказателствата ги търси при едно изчезнало тефтерче от колата на прокурора докато си взимаше кафе, защото в него беше записано, че ББ е взимал подкупи и по колко, както и при пътната карта на путински поток която министърката на гроб завлачи заедно с много други документи. Най вероятно са скътани при червената му книжка и снимките по жартиери които си е правил разплут върху ложето на ТЖ или в харема на Ердоган като ходи да проси гласове за магарето си!

172

Мда

преди 7 месеца

Бай Тубуп какво се дърои като американски наблюдател?Нали е в сглобката?Какво се прави на изненадан?!както винаги - ни бук яли, ни лук мирисал! За Лукойл - също!

171

Радослав

преди 7 месеца

Герберокадънке: конектора с Гърция е започнат 2017 и завършен края на 2022, Путински поток бе започнат 2019 и завършен 2020. Като имаш на предвид, че конектора с Гърция е почти 1/3 от дължината на путински поток! Какви ти счетоводители тук ***! А Владислав Горанов член на гроб, министър ковчежник на Тулупа от 2017 до 2020 и вкаран в списъка Магнитски? Там какъв счетоводител ти трябва ***? А колко ремонта на ремонта на ремонта с правиха на жълтите павета? Аман от комунистически кадъни!

170

широ

преди 7 месеца

а, защо ги подкрепяш, бре, хубавец?

169

Анонимен

преди 7 месеца

Да не мислите,че Божков се прибра безплатно?!!Ти да видиш!

168

Самарин

преди 7 месеца

Така е,четири милиарда,са само на личната ти сметка. Киро,Спиро,Танас и Христо са виновни,за да си днес на свобода и да ломотиш свободно каквото ти дойде на ум.

167

Анонимен

преди 7 месеца

Бочко жали за милиардите в чекмеджето. Сега е празно и той място не може да си наммери.

166

САТАНА

преди 7 месеца

Вместо да се мълчиш като бит ***,че замрази доходите, че ѝехидно се подхилваш...

165

баба Пена

преди 7 месеца

ББ е грейнал като кино звезда, той арнолд и силвестър не са толкоз грейнали в някой екшън. България замина на кино с тез псевдо политици

164

баба Пена

преди 7 месеца

Стана модерно да се говорят глупости. Колкото повече празни приказки се говорят толкова си по куул, сиреч си модерен. Поглеждам ББ и ми се повдига, поглеждам К Петков и оня финансовия дето уж ни оправя и ми става още по лошо. Всеки излиза и маже, лъже, гледа как да накисне тея дето са преди него и дето са след него а не вижда че той дето е посредата е с н-аср-ани ***.