137

23

преди 6 месеца

Израел избива цял един народ предочите на света!Арабски Холокост!

136

Armagedon

преди 6 месеца

Нещата много лесно могат да излязат извън контрол. Нали Нострадамус беше предсказал 3та световна ще има на религиозна основа.

135

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ фалира окончателно и търси и предизвиква войни по целия свят, да ограби за последното каквото чуждо докопа.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Оооо неееее не евреите не са богоизбран народ откакто разпнаха сина Божи!

133

Анонимен

преди 6 месеца

Владо се учи от Кимчо пуснал е руси рускини на гурбет...

132

Каквото сеят жънат

преди 6 месеца

Колкото повече милиони подкупи от ислямските държави, ООН ЕС про-терористи даряват на ислямските терористични групи за престъпленията си като измами, нелегална инвазия окупация, терор, грабежи, фалшива пропаганда, отвличания, изнасилвания, кланета, масови убийства войни и др. престъпления срещу човечеството правосъдието мира и Бога, толкова по-нагли, по-ненаситни да вършат злодейства, и все по-приличащи на дявола на който са се продали да служат за пари, но какво ще правят когато Бог им въздаде

131

Правосъдие

преди 6 месеца

Ислямските терористи са продали истината за лъжи, отхвърлили истинския Бог на Израел и вече са напълно обсебени от дяволските си цели и дела да заколят ограбят и погубят Божиите скъпоценни живи творения и винаги Божият избран свят народ Израел е основна мишена на престъпленията на всички управлявани от дявола врагове на Бога като нацисти, комунисти ислямисти и др.терористи,а джихадисти са най-злите. ООН са виновни че позволиха ислямизация на не-мюсулманските държави като Израел, САЩ, ЕС и терор

130

маилс

преди 6 месеца

Така става когато си крадец и убиец,сега евреите да си берат плодовете на посаденото.Години наред отглеждаха поколения изпълнени с гняв и онраза и сега кво =ще изколят 2 милиона население или ще се надяват такива добрички като нас да ги приемем .Как пък не да отиват в Евпопа и там да им берат гаилето,ние си имаме достатъчно роми

129

аз

преди 6 месеца

Do 138. За 15 Мин Русия може да я няма.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Влизате в къща и виждате мъж и жена, със завързани ръце, измъчвани и екзекутирани! До тях деца на 6 и 7 годинки, по същия начин! Арабските фанатици са животни! Какво трябва да направи Израел? Ако беше Русия, а не Израел, *** какво щеше да направи? И в БГ щяха ли да му ръкопляскат? В първите дни на нахлуването в Украйна, телевизиите показаха 6 годишно дете, убито от руска ракета в креватчето си! Защо българите се превърнахме в такива овчедуши същества?

127

Анонимен

преди 6 месеца

Чухте Путин ,за 15 минути самолето носачите няма да ги има )

126

бала долари

преди 6 месеца

Изкуфелия Байдън ясно заяви,че Америка е солта на земята и дава милиарди кеш за да *** евреи и украинци,а не американски войници. Ще видим скоро как ще се развият събитията!

125

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

В Близкия Изток ще има мир само когато арабите се научат да обичат децата си повече отколкото мразят евреите. А не по телевизията арабката да говори, че раждала много деца за да има кой да става мъченик, и да се лензи като напушена.

124

Слава

преди 6 месеца

На Израел и Украйна. Евреите ни пазят от арабските пълчища, а украинците от руската чума.

123

Истина

преди 6 месеца

Ислямските терористи са управлявани от дявола нагли лъжци корумпирани масови убийци, нелегални окупатори тн.злодеии с всички техни съучастници като ООН про-терористи узаконяващи и финансиращи с милиони терористични им групи като всички Палестински и престъпни режими като Иранския са престъпници срещу човечеството правосъдието мира и единствения истински Бог на Библията и под Неговия гняв и проклятие, който ще ги осъди за отвличания, терора, зверства, убийства, измамни протести, клевети, лъжи

122

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите са проказата на рода адамов. Затова са гонение отвсякъде още от библейски времена. Надеждата на хората е поне тозъ път еврейският проблем на света да се разреши ведъж завинаги. Окончателно!

121

Public enemies

преди 6 месеца

Море от перси и иракчани ще залее еврейския свят и Байдан ще гледа по новините краят на америсканското творение.

120

до 133

преди 6 месеца

Я, па тоа! Мисли си, че в САЩ го чакат с възглавници от кадифе покрити със злато и диаманти. Никой не те ще там, рожбо. Никому не си нужен нафиг. Ако не ставаш за данъкоплатец, стягай си куфарите или на улицата, а сетне чемодан, вокзал-София или Карлуково. Те мислят само в пари. Твоята вярност към демокрацията даже не ги разсмива.

119

Като толкова зле

преди 6 месеца

Заминавай за Русия, Иран Северна Корея и т.н. Фактите са други , хората заминават за Европа и Америка на 90 % .

118

Анонимен

преди 6 месеца

А дано ги накиснат наркоманчетата дебелшки, да се видят колко струват. Накисване във война, ще е фатален край за малките изнежени джендърджета, които се крепят на антидепресанти.