33

Христо Христов

преди 6 месеца

Сащ имат 320 милиарда бюджетен дефицит. Докато има евроатлантически про'с'таци да го запълват - няма проблем.

32

Христо Христов

преди 6 месеца

Браво! Про'с'таците дето на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО трябва да бъдат мачкани!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Само бой по руските канчета.

30

ммда

преди 6 месеца

106 милиарда е една добра сума за крадене. Ние може да услужим със специалисти като ботцко Борисов, делянчо на мама, простото киро, опуленото асенчо и много други.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да призовават за мирно решение кръвожадните бързат да взимат страна и да дават оръжие,за да загиват още невинни и от двете страни.Тоеа не е нормално.Войната не е футболен мач,за да взимате нечия страна и страдат такива,които нямат никаква вина за случващото се.

28

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 6 месеца

ЩЕ БЪДЕ!

27

кристина

преди 6 месеца

ама вие какво си помислихте, че тия милиарди дедко отвъд океана ще ги вземе от америка?.. ем не, старата госпожа европа за каква се мисли.. един васал трябва да плаща постоянно, защото падне ли господаря, ще се гътне и роба.. пари ще има за ламята.. от нас, от децата ни, от майките и бабите и дядовците ни.. докато ламята диша, ще плащаме до гроб

26

Анонимен

преди 6 месеца

Да вземем и ние да се збием с македонците и албанците,че и ние после да се видим в пари...

25

следвамехронологията

преди 6 месеца

Президентът Путин направи показно от Китай. За туширане на ескалацията в сектора Газа главна роля изигра не пиндостанския самолетоносач в Средиземно море, а въоръжените с хипезвукови Кинжали руски МиГ-31 над акваторията на Черно море. Не чухме Тагаренко да се произнася. Мълчи все едно има вода в устата.

24

АнонимеН

преди 6 месеца

ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ Е СВЪРШИЛ ! ПОНЕ ЕДИН ОТ ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА ИЛИ ЛИКВИДИРАН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ЛИКВИДИРАНЕТО НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЗАПОЧВА ТОЧНО ОТ МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ОБЯВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА КОЧИНОФЕДЕРАЦИЯ!

23

БСП КОМУНОИД

преди 6 месеца

От мойте данъци ша давам пари за Украйна....братушки да трепат

22

61 000 000 000 $

преди 6 месеца

За Украйна....малейййй що щатско оръжие е това дето ша трепе руснаци

21

Анонимен

преди 6 месеца

Израел и Пиндостан излизат с нов номер. Нямало да провеждат сухопътна операция, а щяли да назначат временно правителство за управление на Газа.

20

кой ги ебава

преди 6 месеца

"Президентът Путин, Председателят Си, лидерите на БРИКС..." тези, които изреди, освен шибанитеДолниРусофилскиКурви

19

Анонимен

преди 6 месеца

По целия свят кипи съпротивата срещу жестоката израелска агресия. Президентът Путин, Председателят Си, лидерите на БРИКС и много други световни лидери се изказаха за незабавно прекратяване на кръвопролитието. Израел не можа да не се всуша и отложи наземната операция в Газа.

18

Хи хи

преди 6 месеца

"Републиканци са против...." републиканците са до гушаВлайната. Не са в състояние да излъчат "speaker of the house" и са в постоянна война вътре в партията. Те са импотентни в този момент....ти също

17

Анонимен

преди 6 месеца

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА, на Херсонското направление заградотрядите, съставени от азовци и наемници, разстреляха укропите, които отказаха да форсират река Днепр.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Членът на Палатата на Представителите Марджори Тейлър Грин отхвърли молбата на байДжо за отпускане на помощ за киевския режим.

15

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

А Какво Стана с Контраатака на Зеленски???

14

Помощ за Украйна

преди 6 месеца

Българите са зад Зеленски до последната капка ... Скоро се включва ме и ние във ... Слава на Украйна а и България може да отпусне 3-4 милиарда без проблем за братя украйнци