13

Ми така е

преди 7 месеца

Със затлачена ЗГЛОБКА какво очаквате??? Само едно ще ви кажа,че тези Ел рецепти НЕ УЛЕСНЯВАТ НИКОЙ САМО НЯКОЙ ГЪЛТА ПАРИ ЗА ПРОГРАМИ!

12

Емил

преди 8 месеца

Това с антибиотиците е много добре,защото се използваха безразборно, и ще дойде в близко време да не действат заради резистентност,но това хората не могат да го проумеят,че ще дойде време когато лекарите ще се чудят с какво да лекуват хората защото антибиоците няма да им действат, това другите държави отдавна е прието да се ползват вв краен случай и се спазва много строго, а тук бьлгарите за щяло и не щяло всеки може да си купи антибиотик когато и колкото си искат.

11

ПРАВА СТЕ

преди 8 месеца

Г-ЖО ВИТКОВА,ЛЕКАРИТЕ И ФАРМАЦЕВТИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА НА ,,АЙ ТИ СПЕЦИАЛИСТИ,, ЦЯЛ ДЕН СА ВТОРАЧЕНИ В КОМПЮТЪРА-НИКОЙ НЕ Е ПРЕГЛЕДАН ОТ ДОКТОРА НИТО ПЪК ОБЯСНЕНО НА ПАЦИЕНТА В АПТЕКАТА КАК ДА СИ ПИЕ ЛЕКАРСТВАТА-ПИТАМ-ТОВА ГРИЖА ЗА БОЛНИТЕ ЛИ Е

10

Анонимен

преди 8 месеца

А бабите по селата? А хората из Родопите? Ами тези от Северозапада? Ще ни редуцират. За наше добро.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Дори в Швейцария единствено и само хартиени рецепти, хорара искат да живеят и да се лекуват нормално. Никой не е казал от ЕС че е задължително електронни рецепти, Бг е по папа от папата. При чините май е така.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки народ си заслужава съдбата.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как пък само в България възрастните лекари не са на ти с технологиите! Вечно скачат срещу реформите, срещу дигиталната система на обслужване, а сме 21 век....А на ти ли са с лечението поне?!

6

456

преди 8 месеца

Голяма съпротива и вода от 9 кладенеца срещу всяка реформа ,от бялата мафия и дъртите ***!

5

К.П.

преди 8 месеца

Честита Промяна и да не забравите да гласувате за ПП и ДБ на изборите!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тая жена си е много нормална простаците които им плащат да пишат глупости в сайта са доста повече

3

Анонимен

преди 8 месеца

Избрало са я без връзки!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Taя яko влачи oт зgpaвeonaзвaнeтo c чacтeн фoнg и cя pивe...

1

Анонимен

преди 8 месеца

Киро и Асен да си наемат един напреднал джуниър да им каже как се прави проект който поне минимума покрвива, а иначе на изборите ще има наказателна акция!