148

Гражданин

преди 7 месеца

А децата на номенклатурата ще си приберат ли от гнилия Запад!? Да си живеят в просията? Кгб-джуджетата няма да усетят, как в един момент ще настъпят мотиката с поредния указ...

147

наташа

преди 7 месеца

До ало ало-----карай си москуича, за западните коли не се притеснявай

146

Анонимен

преди 7 месеца

През времето на развития социализъм имаше виц че собственниците на руски автомобили щели да да ги погребват прави.Понеже цял живот лежали под тях за да ги ремонтират.Явно тези времена се завръщат.Пампайците които до вчера чакаха една -две десетилетки за велосипед сега станаха първи производители на коли.Трябва няколко поколения да минат за да се научат да произвеждат качественни автомобили.А Руснаците са непоправими в издялването на каквото и да е.

145

НА Мадуро Машините

преди 7 месеца

До Анонимен преди 1 час, ами вземи си немкиня за жена и няма да има нужда да ходиш и до магазина за гъби. Арабски, Африканки, Турски... и се женят по 2-3 пъти, а ти плащаш, защото си живял само в квартала и си виждал само комина на теца.

144

Сата НАТО

преди 7 месеца

България е автоморгата на запада! ето ви една от "ценностите" на урсулата! ------////------- Мужиците с голям ищах биха купували употребявани коли от Цивилизования свят, но вече са под санкции. Най-зле е Далечният Изток, където на поразия караха нов внос японски коли с десен волан. Сега няма. Апропо, какви обеми произвежда китайската индустрия и в какво сравнение са с обемите на руските фабрички? Просията просто става пазар на Китай.

143

Сата НАТО

преди 7 месеца

По принцип умерения протекционизъм не е лошо нещо, но не разбирам защо тогава препоръчват и китайски. ------///------ Защото са вече васали на Китай.Путин имаше две възможности - васал на Цивилизования свят или васал на Китай. Избра да бъде васал на Китай и да яде бой от Запада.

142

Митев

преди 7 месеца

До Копейко Ти каква кола караш и какво битово оборудване имаш у вас?!

141

Я па ти..

преди 7 месеца

До Копейко 141 Това е сериозен въпрос , Копейко. Не се бъз-и-кай.

140

Питам

преди 7 месеца

За служебни или частни коли става въпрос ?Или за всички.

139

Анонимен

преди 7 месеца

Две неща не правете никога - да си вземете рускиня за жена и китайска кола! И ще имате гарантирано по-дълъг живот!

138

Joe

преди 7 месеца

Комунистический рай отвсякъде.

137

Анонимен

преди 7 месеца

руската кола е като китайската буквално само дето е много по зле направена

136

Анонимен

преди 7 месеца

ремаркето с въглища какво ще е ?

135

Анонимен

преди 7 месеца

иконата с гол путин оделно ли се продава или е вградена задължително ?

134

Анонимен

преди 7 месеца

Като не са ментаци китайските, купи си китайски автомобил. След две години ще се псуваш за избора си

133

само факти

преди 7 месеца

До хммм 138 плюсове в руските няма не е имало и няма да има

132

Копейко

преди 7 месеца

Дори само руски и китайски за всички, не само за държавните служители! Веднъж завинаги да се освободят от гнилите европейски и американски модели! Ние обичаме Русия!

131

Анонимен

преди 7 месеца

Китайските автомобили не са ментета, даже превъзхождат западните. На практика китайската автоиндустрия е изградена от 2000 год. до сега и в момента са най-големия производител на автомобили. Технологиите в заводите им са въведени от западни специалисти, които са били привлечени с двойно и тройно по-високи заплати отколкото в световно известните западни компании. Американските автопроизводители се страхуват от китайския внос, но не могат да го спрат.

130

хммм

преди 7 месеца

И едните и другите си имат плюсове и минуси, стига сте се оплаквали като рибарски жени, глупавите са ония които крайно подкрепят единия строй, умните знаят че истината е в средата и могат да балансират по средата.

129

Алекс

преди 7 месеца

Препоръките са излишни.Друго няма.Истинските автомобили отдавна напуснаха Блатото.Останаха руски недоразумения и китайски ментета.