27

VladTepes

преди 6 месеца

Атака, Паричен фронт, Възраждане не направиха нищо за своите симпатизанти с психични проблеми. От друга страна имаше дискриминация - симпатизанти на Атака от Карлуково и Бяла, които не са под запрещение не можаха да гласуват.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам госпожа Омбудсманът да ти отиде да работи в психиатрията в Курило примерно и ще видим на какво мнение ще е.Като посегнат да я бият ще си промени набързо мнието за имобилизацията.

25

Таня до Анонимен

преди 6 месеца

Ако твоето болно дете беше вързано и изгоряло, а Кажи *** и жесток Анонимен? То затова си Анонимен срам и позор за истинското ти име.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Да й го пратят на омбудсманката откачалника тя да го гледа 24 часа. За дефектните в главата, които отказват да си пият хапчетата трябва да има някакво решение за семействата им, които живеят в постоянен страх за живота си

23

Анонимен

преди 6 месеца

Какво друго да правят освен да го изолират, ако има буйстващ лyд? Сигурно наистина условията в повечето от тези здравни заведения не са добри, но ако пуснат пациентите им на свобода, тогава ще стане равностоен на изтезание животът на близките и на съседите им, а понякога животът и на цяло село или на цял градски квартал се превръща в ад. Проблемът е много тежък, решение трябва да се намери.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Затворихте масово психиатриите, където не можахте, прецакахте бюджетите, така направихте, че само след тежко претъпление, да може д асе задължи някой, да отиде в такова лечебно заведение и сега се чудите- ЩО СИСТЕМАТА НЕ СТАВА! Що лудите щъкат навсякъде!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Това в Ловеч, не е ли затвор за психично болни, които са извършили тежки престъпления?

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 20...Русофилията е ,, тежко телесно увреждане"...Или пълна изолация в Сибир.Или цял живот на хапчета

19

АнтиЗомби

преди 6 месеца

Държавата трябва да отпусне бюджет за наемане на чудестранни специалисти психиатри, психолози и санитари, за да се справят с путинофилите. Спешно е, скоро ще ги активират от кораба майка - Кремъл.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ъежък е проблемът д психясалите и психясващитев РБ. Пълноценна храна и добри доходи са крепители на положението.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Каква е тази "мека стая" в която изтезават човек чрез завързване, при това набеден за агресивен, защото преди това въпросната садистка е издевателствала над него, като не е допускала свиждане с майка му, която също е лъгала, че е агресивен? Що за "лечение" е това?!! Закривайте тези заведения за мъчения, за убийства под шапката на медицината!

16

Щерю

преди 6 месеца

Никой от властимащите не чува и няма и намерение да чуе, какво казва омбудсмана Диана Ковачева! На практика тя се труди нахалос. Про-форма длъжност омбудсман...

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Токмаков Имаме изключително добър защитник на хората- Ковачева е най добрата, която сме имали. Не се завирай да се правиш на велик критикувайки тази безкрайно човечна жена- долу ръцете и оплювките от нея.

14

Скандално

преди 6 месеца

Психиатъра Паризов и депутат на ГЕРБ използва Психо-Кабинета си за политически репресии срещу неудобни и всички си мълчат в град Дупница и ДАНС !

13

Танас

преди 6 месеца

Проблемът е, че много от лудите са във властта (а много от въдворените в психиатрии са нормални хора, дрогирани с психотропни лекарства).

12

Анонимен

преди 6 месеца

Кукувеца кука ,на зелена бука.

11

!

преди 6 месеца

За да разберат в дълбочина и от първа ръка ,какъв е проблема в психиатричните клиники,първо нашите депутати,които са законотворци,и други на опашката/наречена държавна хранилка/да отидат по 1 месец-на ротационен принцип като санитари.После незнам дали ще напишат читав закон или самите те ще станат пациенти на такива клиники.Все пак,ако е второто,да подобрят условията.Иначе това ги чака/каквито са сега/

10

некойсиман

преди 6 месеца

Проблема било, че някой да го наблюдава, някой да го храни, някой да го.... Проблема е, че нейната заплата е в пъти по-голяма от на тези в психиатриите. Ама се е изучила да говори умно и без ангажимент да каже как да се оправи нещо с нищо.

9

ЗеленЧорапоРадеф

преди 6 месеца

Я тая ми била колежка, и тя вади си хляба с общи приказки.

8

haha

преди 6 месеца

Омбудсмян-шведска дума, дето няма покритие с гербавото недуразумение. То нито е уриЗ нито политик. Каквото и беше предната кака, че и по-предната Манолюва-***. На дърти XYZ-илача е да се сменят не леглгата а персоналя, ама с по-кчествени устойци. Иначе бардакът си е същия. Прдон, имаше един фъфлек-мустак.. Сигурно е от изключенията и получава повече от 3400 лева пенция