17

видинчанин

преди 4 месеца

Всяка седмица на пазара във Видин има сергии с турски стоки.В един бус могат да се поберат повече антибиотици отколкото се продават във видинско.Ще направят така,че вместо прахове за пране търговците на пазара антибиотици ще продават! И тогава къде ще е контрола и къде регулациите???А антибиотиците се използват не само в хуманната медицина, аи във ветеринарната! И това е начин за създаване на резистентност.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Да, ще отидеш. Стига с това самолечение! Колко пъти годишно го пиеш този антибиотик? Има ли алтернатива? Като го пиеш толкова пъти и не е си оздравял, значи не ти трябва този антибиотик

15

Гражданин

преди 6 месеца

До лекар от Европа. *** пример. Имам възпаление на венеца, което и преди се е случвало, и знам с какъв антибиотик да го лекувам. И сега трябва ли да отида на преглед при зъболекар, да дам 40-50 лева, за да ми изпише същия този антибиотик?

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Лекар в Европа. Верно ли, дори в Швейцария са само и единствено на хартия. В др страни е комбинирано. Само тук единствено е-рецепти. Е Турция е близо, не стига че ни осигуряват всичко, сега и ток и лекарства, а може и лекари.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Вервайте.

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Лекар в Европа Изключение, но ги има нали??? А тука нито електронните работят, нито хартиените приемат. И защо ти ни осветляваш от там, вместо да дойдеш малко тука да изпиташ на свой гръб електронните с които ни разказват играта всеки ден и после да пишеш?

11

Анонимен

преди 6 месеца

Поръчкова статия с поредица от хвалебствия и бомбастични лъжи! Явно платена публикация. Точно в стила на сайтчето

10

Е сега

преди 6 месеца

ще има и бити аптекари!!! Ама иначе как, нЕма да се връщаме назадЕ, я!!!

9

Анонимен

преди 6 месеца

В цяла БГ няма Зофран... в Турция има... Да ви го туря на министерството...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко се прави с цел да станем роби в плана на Клаус Шваб за великото нулиране и дигиталното робство. Ще ядете буболечки , няма да притежавате нищо и ще сте щастливи .

7

майка

преди 6 месеца

Ами купих си от Одрин-по препоръка на личния лекар/не съм ги избрала самоволно/ -3 антибиотика за възрастни и 3 за детето, при това на смешна цена.постоянно нещо става бъг с нета и системата-тогава какво правя?!

6

Анонимен

преди 6 месеца

До Лекар в Европа Не може да се прочете какво пише. Ако го няма лекарството, не е ясно важи ли рецептата и му отказват или може да земе друго заместващо или по-евтино без да губи ценно време за нова.

5

ъ

преди 6 месеца

Ама моля ви са! Естествено че ще има ръст на изпълнението. Иначе фирмичката на ай ти аверите ще трябва да връща пари на ЕС-то. А това е толкова недопустимо! Пък какво ще става с пациентите на никого не му дреме.

4

Лекар в Европа

преди 6 месеца

В Европа от десетилетия са на електронни рецепти. Хартиени рецепти са изключение . Обаче нашенеца иска да си ходи с хартии, документи, рецептурни книжки, протоколи и да кисне пред джипито си с часове и в аптеката с часове. Туй електронното го плаши. Нищо, ще се научите!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Ръста при електронните е от спада при хартишните. А грешките спадат, защото са и спадат и рецептите

2

Пенсионер

преди 6 месеца

Жалко. Имахме надежда че нормалността ще се завърне , но не би. Злите сили надделяха.

1

...

преди 6 месеца

еми, също както във вица: На съдът всичко е ясно, да влезе убития! Та .... няма връщане назад! който не вярва да пита някой дето се е върнал от оня свят!