276

санде

преди 5 месеца

Следвайте LoveArt в соц. мрежа, там е само естествен интелект и изкуство, само така можем да се справим със заплахата ИИ! Трябва да избираме творчеството с ествествен човешки интелект!

275

Изкуствен Интелект

преди 6 месеца

ОТКРИ ЛИПСАТА НА ИНТЕЛЕКТ В КРЕМЪЛ

274

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия със закон премахнаха думата ВОЙНА и я замениха с думата СТОКООБМЕН. В резултат беше отчетено : ВЪПРЕКИ ЕМБАРГОТО СПЕЦИАЛНАТА СТОКООБМЕННА ОПЕРАЦИЯ ИЗНАСЯ ЗА УКРАЙНА МИЛИОНИ ТОНОВЕ СТАРО ЖЕЛЯЗО И БИОЛОГИЧНИ ТОРОВЕ...

273

Анонимен

преди 6 месеца

КИТАЙСКИ ГРОБИЩА ЗА ЧИСТО НОВИ КОЛИ И ВЕЛОСИПЕДИ Милиони нови китайски велосипеди и чисто нови китайски коли ръждясват на площадки на открито, защото са непродаваеми и няма място за тях нито в заводите, нито в складовете на дистрибуторите. Заводите теглят заеми от банките, за да не спре производството и да не нарастне критично процентът на безработица. Увеличава се броят на КИТАЙСКИТЕ градове ПРИЗРАЦИ с празни неизползвани жилищни квартали, дело на фалирали СТРОИТЕЛНИ компании ПИРАМИДИ.

272

ПутинБешеЛудИумря

преди 6 месеца

двойниците му са смешни

271

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя Путин покой не ви дава. Не спите, не ядете, зарязахте си семействата и всички собствени дела, поболяхте се. Путин е вашата житейска загадка. Пъзела, който, ако не нагласите няма да умрете в мир и хармония със света. Което доказва, че Путин е велик! Щом може на толкова хора да заеме цялото пространство на тесните им мозъци.

270

Анонимен

преди 6 месеца

Войната свърши, Русия загуби, разцепиха я от бой източна Украйна, това е, всичко останало е жалка пропаганда за гладките мозъци

269

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 6 месеца

НЕОБЯТНО

268

Анонимен

преди 6 месеца

Войната свърши, Русия спечел, взеха си източна Украйна, това е, всичко останало е жалка пропаганда за гладките мозъци

267

Анонимен

преди 6 месеца

Изкуствен Интелект разкрива липсата на интелект в Кремъл

266

Шльободумп

преди 6 месеца

Хахааах, много ме кефи тая снимка на акащото джудже :-)Изглежда леко напрегнато, сякаш има запек и аха-аха, ама още не :-)Пускайте отвреме-навреме и някоя с разстройство:-)Така де, за разнообразие и за баланс.

265

Анонимен

преди 6 месеца

Щом пoрят евроатлантически зaдници , няма значение колко са и какви са . Пожелавам им да продължават .

264

до 259

преди 6 месеца

Така е никой няма да разбере кога е почнала деменцията на Тръп и феновете му, защото им е по рождение.

263

Анонимен

преди 6 месеца

Много ясно че има двойници. Тоя страхливия джудак не излиза от бункера иначе или ше го приберат ако иде в друга държава заради обвиненията за военнопрестъпленията или чебурашките ше го разкинат за дето ги кара да се бият на чужда територия да му пазят дворците и милярдите натрупани от лошия запад.

262

Намръщен

преди 6 месеца

Абе щом са толкова много двойниците на Путин, я пуснете един и насам, не се стискайте - да ни оправи съсипаната държава и корумпираните политици!!

261

Анонимен

преди 6 месеца

Ha ceмnъл мaт'pиaл и npимитивнa nponaraнga мy cтиra...

260

глупости

преди 6 месеца

истинският путин е убит още преди 12 години когато се "разведе" със жена си, сделката е била КГБейците да пазят жена му любовницата му и децата му а той си заминава за да може да слагат кукли на конци негови двойници когаот и където им потрябва, путин не е човек а проект на КГБ, толкова лесно това се доказва с ИИ

259

Анонимен

преди 6 месеца

Как го разпознава Си Зин Пин?

258

Стоян Стелий :

преди 6 месеца

Списвачката е хапнала цялата пица на КирчУ с кристали и е получила ярко многоцветно творческо вдъхновение... :) :) :)

257

Анонимен

преди 6 месеца

Не ти трябва ИИ да различиш кашлещия "Путин", заекващия "Путин" и прегръщащия се "Путин". Не слагам в сметката и оня дето по навик си погледна часовника на лявата ръка, него ФСБ сигурно вече са го ликвидирали.