69

анонимен

преди 6 месеца

Прочетох много коментари - единственият читав е насилникът ВИНАГИ е виновен, всичко друго са локуми и нищо не значЕщи фрази. И най-голямата и гадна пр.остит..ка да е, никой няма право да я насилва, и най-изтърваната наркоманка и алкохоличка също, това са международни норми правила, образовяйте се!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Колко мъка има в коментарите на "Една жена"!

67

Анонимен

преди 6 месеца

Не спазва нещо евроатлантическите ценности мръсника, да си намери някое педи тая да е щастлива слива.

66

Нафърфорий

преди 6 месеца

Кога искаш да "топнеш Хоботчето си" у друго цвете най-важното е да не тъ хванат! Не тъ ли хванат - "немаш грях", хванат ли тъ - плащаш за всички грехове накуп!!!! -))))

65

една

преди 6 месеца

Не, насилниците съвсем не винаги са мъже. Много жени са отвратителни мрънкалници и трябва час по-скоро да бъдат напуснати. Но това не отменя факта, че много мъже тичат при разни к... и пропаднали, защото им са интересни, а после ги плюят, те ни лук яли, ни лук мирисали.

64

sdsfsfds

преди 6 месеца

Кога е починал чичо Силвио? Кой ще се грижи за моделките сега?

63

абе

преди 6 месеца

Аз не съм виждал много мъже да се оплакват, че са изнасилени след напиване или дискотека:) Както и да е, няма смисъл да спорим, законите и пропагандата са такива, че виновни са винаги "насилниците" мъже. Особено ако са бели, за тъмните това не важи, защото насилието им е културна особеност и трябва да се толерира. В такъв свят живеем, това е положението. Лек ден.

62

една

преди 6 месеца

До абе - а вие мъжете какво търсите точно при тези надрусани, пияни и пр., може ли да ми отговорите? Независимо дали ги изнасилвате или не, прет.репвате се да се докопате до тях, това не ви ли прави същите отр.епки? Защо вие сте хубавите, а жените трябвало да се държат както трябва, а вие да си веете байряка като ви се харесва? Че и като насилвате, други са ви виновни, а вие момини сълзици? То бива неадекватност и предразсъдъци, но толкова...

61

една жена

преди 6 месеца

До анонимна 63 А как се контролира пиян / дрогиран? Нали за това говорим от самото начало. В това състояние те не контролират действията си, не наблюдават и не анализират действията на другите, инстинктът им за самосъхранение е изключен. Ако са трезви, ще предвидят опасността и ще се предпазят. Могат навреме да потърсят помощ.

60

анонимна

преди 6 месеца

Това, че има търсачки на пари е вярно и те трябва да се наказват. Но пък в никакъв случай като види някой дрогиран или пиян човек, независимо от това дали е мъж или жена, трябва да го изнасили или малтретира по някакъв начин, а точно обратно - да повика спешна помощ. Ако и той също е дрогиран, това не го оправдава в никакъв случай, ако извърши насилие. Моля, направете си справка с юрист и ще видите кой е прав, аз или вие, а също и кой всъщност е виновния.

59

абе

преди 6 месеца

не възнамерявам да влизам в безумни спорове с хора с промити мозъци. Аз си казвам мнението - има изнасилвачи и те трябва да бъдат строго наказвани. Има и други, които са набедени за изнасилвачи и там наказани трябва да бъдат жените, които ги клеветят. А самите жени могат да имат подобаващо поведение, а не да се държат като *** или да се напият/надрусат до безпаметство и после да пищят, че са "изнасилени". И няма какво да ми навирате индусът Силвестър - продукт на съвременната "цивилизация"

58

една жена

преди 6 месеца

До една ДРУГА 59 Аз пишех доста активно под статиите за Дебора и бях много оплювана от разни трoлове и не Ви помня Вас и психолога да сте ме защитавали. Т.е. позицията ми, не мен.

57

Нормално

преди 6 месеца

Който много говори и работа не върши и го гонят.

56

една ДРУГА

преди 6 месеца

Абе е тотален женомразец. Щом е жена, да си трае там до печката и толкоз. Ама то и до негови близки ще дойде, не му пожелавам това, но не мога да свикна с това задръстено балканско мислене.Знае ли колко много повече от жените са мъжете наркомани, алкохолици, крадци, биячи, да не говорим за сводници и насилници.

55

една жена

преди 6 месеца

До анонимен 57 А да забелязахте, че под онази статия никой не пише нищо подобно? Май ние добре различаваме спецификата на случаите. Само Вие не можете.

54

анонимен

преди 6 месеца

До абе - серийният изнасилвач Силвестър от Лондон харесвал руси коси и отвличал руси ученички от спирките. Хайде всички руси веднага да се боядисат, че да се предпазят и да ходят с конвой от двама придружители, защото този е якичък, така ли? Стига сте оправдавали тази паппплач с това как покритото мляко ...., да се наврем в миши дупки, че да ни е мирна главата, я се опомнете!

53

абе

преди 6 месеца

Има си една хубава българска поговорка - покритото мляко котката не го лочи. разбирам изнасилване, ако е влязъл насила у тях или я нападне по пътя от работа за в къщи или от кино за вкъщи. Ама не отишла тя в дискотека или на парти, дръпнала 3-4 водки и 2 магистралки, не знае къде се намира и на другия ден няма спомен за нищо... Обаче знае, че са я изнасилили.

52

една жена

преди 6 месеца

До анонимна 54 Не всички случаи са такива. Понякога просто пияни младежи и девойки си причиняват неща, които трезви не биха направили. Много добре знаете всички, че алкохолът променя човека. Поне което може да се предотврати, нека се избегне. Пък и каква е толкова ползата от напиването, та толкова държите младите хора да се напиват? Аз пък това не мога да разбера.

51

анонимна

преди 6 месеца

И как няма да се стигне до изнасилване, като изнасилвачът затова е изнасилвач, защото ще намери начин? Я ми обяснете за 8 г. момиче, изнасилено и убито преди няколко години, пък не само то, я стига с утопиите! И се успокойте малко Дебора е виновна, всички изнасилени по света са виновни!

50

абе

преди 6 месеца

Тука някакъв голям специалист - психолог, психиатър, криминалист и какъв ли още не, току мрънка колко много е виновен насилникът.Явно не му се е случвало да ти налита пияна жена и да се чуди какво да я прави, като вземе да му се търка. Или пък си е обикновен платен еврогай - мечтае да срещне някой насилник и после оня да е виновен.