63

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ни направят "енергийно бедни". Токът ще е лукс като преди 1944 година. Див капитализъм и спекула с нещо, което няма алтернатива. Терористите от Промяната рекетират народа. Изчадията адови на Промяната към фашизъм да заминават към родините си Канада, Украйна, Турция. На лекарства и ток ще посягат, гадовете. Проклети да сте, изчадия адови!

62

АНОНИМЕН

преди 6 месеца

До кога ще лъжат бедният народ! Това безкруполни лъжци! Е, СТИГА ТОЛКОВА ДЕ!!!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Само не знам *** защо триете коментари неубодни за статутквото? Какво печелите от спекулацията и променянето(представянето на нечии удобно изглеждащи новини) на новините? Все пак и Вие сте на пангара и на Вас ще се отрази... Толкова ли е важно за едни мижави стотинки да триете, редактирате и манипулирате статии и да криете истината... явно за Вас и Вашият поглед над живота е да прикривате ... коне с капаци да е народа... яжте пасти като няма хляб...

60

ИЗБИРАТЕЛ

преди 6 месеца

"Нямало риск", НО ЩЕ ИМА!

59

Риска е по-рано

преди 6 месеца

Още след закриването на ТЕЦовете, НОЩНАТА ТАРИФА СТАВА РАВНА НА ДНЕВНАТА. После и режим на тока. Фотоволтаиците само вясните дни генерират.

58

ахахахаха

преди 6 месеца

следете само как работи модерацията на тоя сайт и ще ви се изясни колко светло бъдеще ни чака. Баце , ***, и ти ще плащаш 4-5 повече , и родителите ти . Медал никой няма да ти даде ,че триеш коментари ,разлипни от пп-дб вижданията

57

Анонимен

преди 6 месеца

Нямало риск,вярно то поскъпването с 400-500% не е риск,а направо си е дране на живо!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Щом толкова медийни изяви да ни успокояват, направо да си поръчваме място в гробищата.

55

Борисчо

преди 6 месеца

Демек черните социално слаби с Мерцедесите пред къщите ще ги подпомагаме. А средностатистическия работещ Българин ще плаща вместо 200лв зимата - 600

54

Какъв риск

преди 6 месеца

Всичко е заземено, програмирано, банкирано и най-паче приватизирано. Сиреч, всичко още от въздуха е излапано и предстои баламите, които не са хванали Терминал 2 да продължат да са в ярема на Белчо и Сивушка, а хайдутите да се разхождат посред бял ден с разпасан пояс. Охай биби, лайф.

53

Хе хе

преди 6 месеца

Горе-долу повишение на цената на тока ще е в порядъка 3 до 5 пъти. Зависи кой ти е търговеца. Малките фирми, които последно излязоха на свободния пазар, изпитаха такъв проблем. Тези, които си избраха за търговец ЕРП-то, към което бяха, цената се вдихна към 3 пъти. Тези, които се полъгаха по тарикатите търговци на ток, получиха около 5 пъти по-високи сметки, имаше и фрапантни случаи. Това ни чака и нас, нищо че сме от малкото топлещи се на ток в ЕС.

52

Анонимен

преди 6 месеца

След две години тоя папардак нека излезе и да каже нещо за "риска" предполагам,че жив ще бъде одран!

51

Обективен

преди 6 месеца

В пълно заблуждение се опитват да ни вкарат и Хинков и Мижитурков - цената за производство на ел-енергия ще си остане същата , но прекупваческите дружества ще я продават на " свободния пазар" , тоест на нас. Познайте чия собственост са " прекупвачите на ел-енергия" които ще ни ограбват парите?

50

Анонимен

преди 6 месеца

Докато не ги изметем и не си направим някакъв вид социализъм , нищо няма да се оправи . Преди бяхме хиляди пъти по добре , а тока беше от АЕЦ и беше 2 стотинки

49

Христо Христов

преди 6 месеца

Аз не рева за разлика от про'с'таците дет на 2 АПрил гласувахте за ЕС. ПП. Тиквата ВИ го каза.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Свърши безплатното! Хващайте се да бачкате!

47

Шегобиец

преди 6 месеца

Няма бе, няма! Цените ще са само тройни и петорни на сегашните - няма да са повече ;)

46

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христовне съм гласувал за тия продажници и няма и да гласувам!

45

Христо Христов

преди 6 месеца

До Анонимен/36 "ЕС и нато се оказаха врагове на българският народ" - Ц. Не са враг, защото на 2 Април 85% САМИ си ги избрахте да ви мачкат. Никой не ВИ е крив, че сте про'с'таци.

44

Христо Христов

преди 6 месеца

До Ужас/40 "Пак в името на щастливо отглежданите цг ние ще се гърбим от работа да им плащаме" - нали на 2 Април гласувахте за ЕС? Какво ревете? Ще плащате! И не само за ромите, а и за украйнците и грузинците, албанците и молдовците... Тиквата нали ВИ го каза лани?