15

Българин

преди 10 месеца

Другарят Младенов 5 години, подкрепя арабите като пратеник на ООН през 2015-2020, затваряйки си очите пред фактите, и стимулиращ арабски "каузи" и "неративи". Върха на двуличието, че го прави от наетия апартамент в Тел Авив.

14

Анонимен

преди 10 месеца

страдат мирни жители, ЗА ДА СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯТА ИМПЕРИИТЕ НА ЗЛОТО ! ВСИЧКИ СМЕ СИ ВИНОВНИзаМИЗЕРИЯТА !!! КАТО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА ОТИВАТ ЗА БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ ПРОТИВ САМИТЕ НАС !!!

13

А разрушената църква

преди 10 месеца

А новината за това, че Израел порази гръцката православна църква в Газа, третият най-стар храм в света, изчезна от сайта. Защо така, от Посолството ли се обадиха? А църквата е разрушена от израелска ракета наистина до основи. На снимки се вижда една голяма дупка и част от стени. Няма как да е останал някой жив в нея.

12

Мир по Израелски

преди 10 месеца

Защо няма пристанище и летище в ивицата Газа: Искали са да построят. След подписването на споразуменията от Осло започва изграждането на пристанище в Газа с помощта на европейски спонсори. Но през 2000 г. Израел бомбардира строящото се пристанище в отговор на убийството на двама израелски войници в Рамала. И дотам. Имало е и летище, но през 2001г. Израел го бомбардира и не се възстановява. Това са плодовете на мира по израелски в Газа и затова периодично има вълни от насилие.

11

Малко за политика

преди 10 месеца

Ето го зализаният хитрец Николай Младенов - бивш външен министър на Бойко, който за вярна служба на американските интереси се уреди като служител в ООН. И какво ни казва: "Европа, САЩ са фокусирани на първо място върху това да се осигури хуманитарен достъп до Газа, ............... Докато това тече, Израел трябва да реализира своята операция по приключването". А тази "операция по приключването" какво е: сухопътна операция за изтребване. Първо ще стрелят, а после ще питат кой какъв е бил.

10

Истина

преди 10 месеца

Военната незаконна инвазия на ислямски терористични групи като Палестинските Хамас Джихад ИДИЛ и ливанската Хизбула Сирийска АлКайда и масови убийства на Израелски цивилни са организирани от Иранския престъпен режим в съучастие с други ислямски диктатор не само на ПА но и на Катар Йордания Турция и др. съучастници които също са виновни за всяка жертва и за това че награждават ислямските терористи с милиони подкупи за терора и хуманитарни помощи за семейства на терористи вместо на жертвите

9

селянин

преди 10 месеца

много станахме на планетата рано или късно ке се самопрочистим

8

Еее

преди 10 месеца

Стига мнения от домашни експерти, отморете де

7

Докато

преди 10 месеца

умните се наумуват и лудите се налудуват???!До тогава няма да има палестинци и ивицата Газа ще стане част от Израел.

6

Зоран за дръжавата

преди 10 месеца

За тези които убиват деца прошка не трябва да има.....

5

Зоран за дръжавата

преди 10 месеца

Спрете войната, спрете бомбандировките, спрете убийствата и отвличанията защото световния ред ще се разруши и тогава и лошите и добрите няма да ги има. Него ли разбирате този факт. Стига печелбарство, наркотици, оръжие и прищявки. Нека заживеем в целият свят нармално и разумно......

4

добре де,

преди 10 месеца

защо медиите не допускат трезви анализатори, а непрестанно дават трибуна на разни роднини на окупаторите?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли да им пратим Тахарев

2

Антиевреин

преди 10 месеца

Докато Израел не бъде унищожен, светът винаги ще седи на тръни - точка! Последните събития всъщност и показват защо през цялата човешка история еврейската проказа винаги е била гонена.

1

Алекс

преди 10 месеца

Няма как да стане регионален.Американският самолетоносач затова се придвижи по-наблизо.Освен това регионалните играчи не са забравили шестдневното приключение от близкото минало.