34

Анонимен

преди 7 месеца

Че тоя чист ром,пък и не се знае тия ученички дали агличанки,знаем че там от кол и въже

33

Анонимен

преди 7 месеца

злобното турче пак е налазило коментарите с копи пейстнатите си обиди срещу българите, въпреки че вече се установи,че извършителят е от неговото племе. Толкова му в акъла,че дори не може да измисли нова ругатня

32

Анонимен

преди 7 месеца

Един гласоподавател на дпс по-малко

31

До Ъ (№ 29)

преди 7 месеца

Има много снимки в други сайтове, ясно се вижда, че е индиец. Момичетата не са слизали заедно с него, а са правили това, за да се отърват от опипването му, но той слизал след тях. Едната се оплаква, че е викала за помощ докато той я влачил към затънтено място в парк, но никаой не се отзовал. Камери са засекли как ги е дърпал насила и дори едното изнасилване е станало в обсега на една от камерите, така че индиецът няма как да се измъкне.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Също така са установили, че е нападал само руси момичета. Да се надяваме, че в затвора ще го настанят при скинари.

29

Грешка!

преди 7 месеца

Осъден е на 23 г. Може и да се е "занимавал със строителство" понякога, но после е работил в автомивка и е набелязвал момичетата на спирката на автобуса, с който отивал на работа. Под въпрос е дали често е сменял квартири или често е живял като клошар. Момичетата го описват като изключително нагъл, защото дори да не му обърнат внимание,когато ги заговаря, после сядал до тях в автобусаи започвал да ги опипва. За да се отърве, момичето слиза от автобуса, но той я следвал и я завлича някъде насила.

28

БУНГУР

преди 7 месеца

Истински българин .= ПакистаноТуркоБългар . Евалла .

27

ъ

преди 7 месеца

Съмнява ме, че този Силвестър е някой бхарат. Но и друго е интересно - как точно може да придърпа в храстите момиче, с което се е заговорил в автобуса. Това момиче трябва да е слязло с него. Както и да е, щом официално се води българин, а не пакистанец - полагат му се 18 години затвор.

26

Днес бг

преди 7 месеца

Престанете да наричате *** Българи!Не отговаря на истината.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ама тоя го видях бе, той ако е българин, аз съм НОРВЕЖЕЦ. това е индианец от АПАЧИТЕ. От Сунгурларе.

24

Защо го злобите?

преди 7 месеца

Той е български продукт на демокрацията! Гордейте се и не гласувайте никога повече! Трябва, но ще е много трудно да се възроди България!

23

Мухаха

преди 7 месеца

А кмета на Лондон е чистокръвен англичанин.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Ако беше Пакистане щеше да му се размине.

21

Зодиак е доживот

преди 7 месеца

също като Момата . 49 убийства , а момата 9 . везната Показва Влияния в съдебната и прокурорската Системи . Тайния запис на Къро и Еврото даде резултат . има трусове . В лондон има наркотици по училищата . а подобни взаимоотношения са незаконни . бившия им примиер-министър купонясваше в ковида, хари вземал гъби и трева , а камила открадна стола на Даяна .

20

Анонимен

преди 7 месеца

Сабалян по ТВто казаха, че у ЮК тази година са станали 67000 изнасилвания, като са разкрити 5000.

19

Анонимен

преди 7 месеца

МАЛКО СААА! 180 години МИНИМУМ! 2 доживотни за животни!

18

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

"Hanged, drawn and quartered" за тоя, няма какво да се занимават със затвори. Бавно, забавно, зрелищно и ефективно :). Може даже да се предлагат разни снаксове и напитки за отишните да гледат преставлението, също както е в кината :).

17

Анонимен

преди 7 месеца

Мамка му, малко са му 18 години.

16

а

преди 7 месеца

а що не си го държат там, че утре се върни и кой знае какви ще ги свърши

15

Анонимен

преди 7 месеца

Българин, колкото аз съм англичанка. Проблема е, че английския затвор е с по-човешки условия от на повечето хора в Бг. Това за него ще е като почивка в Каблешково