16

Гост

преди 6 месеца

Веднага се предлага рецептата да бъде изпълнена в аптеката към практиката на личния лекар. Само там можело да се намери веднага лекарството,комбината е заформена от лекар - аптекар. Последният съответно връща процент в пари на доктора за насочения клиент. Тази схема е отдавна и се знае от хората. Всички по веригата трябва да бъдат на хранени.

15

абе

преди 6 месеца

Тя работата с Е-рецептите стана като с жълтите павета. Ама правителствата, понеже са евроатлантици, яко натискат за "електронни" услуги. За да могат техни авери с IT фирмички до усвоят едни парички от ЕС, някой да не си помисли, че за друго. Пък лекари, аптекари и пациенти, кучета ги яли. Дева некадърниците му и в държавния, и в "частния" сектор. Усвоители на поръчки.

14

THE BEST

преди 6 месеца

Чудя се само - в България за всичко друго ми е ясно , че хората са се примирили и не им се протестира - ни за вода , ни за ток, ни за гориво, Но за ЗДРАВЕТОТО ти да става въпрос - и да си мълчиш и да се примиряваш - не ми е много обяснимо. При положение, че си ПЛАЩАШ лечението. А и се вижда, че има големи пропуски в електронната системата. Здравето ти да зависи от интернет и програми ..........

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 1 Честито на "гордите" "европейци" - роби, продължавайте да се наслаждавате на "промяната" и "реформите", реализирани от марионетките на посолството. Скоро пак има избори, пак гласувайте за тях, ако сте мазохисти!

12

Анонимен

преди 6 месеца

До АВИАТОР 10, ти не си аиватор а просто клакьор. Пожелавам ти да изпиташ на гърба си това пестене на нерви, време и пари, да му се насладиш пъноценно. И може да крещиш обичайните лозунги в прослава на сглобката и менторите и от САЩ.

11

Анонимен

преди 6 месеца

С 39 градуса да обикаляш от аптека на аптека.

10

АВИАТОР

преди 6 месеца

ЕЛЕРОННИТЕ РЕЦЕПТИ ПЕСТЯТ ВРЕМЕ, НЕРВИ И ПАРИ!!...

9

Анонимен

преди 6 месеца

От бълхарски АйТи-та само дървени рецепти могат. Толкоз са им силиците на милите. Могат само пари да събират за некадърсството си

8

направиха

преди 6 месеца

фармацевтите ел, ,,специалисти,,-не сте добре-това е търгашество-никой да не гласува

7

Анонимен

преди 6 месеца

Пичуе, на това му се вика проблеми които съпътства стартирането на всяко ново нещо. Другарите блокираха възможно най-дълго всичко де що е електронно - електронна администрация, рецепти, гласуване, КАТ и прочие електронни неща, които в цивилизования свят са норма от много години. Няма как обаче, ще се случват нещата, колкото и да не им ви иска на рашистите.

6

по новия закон

преди 6 месеца

докторса може да вдигне ръце от пациент ако пийва и пушка , разбирасе употребява и кафенце . Щом не се грижи за себе си да мрее . така ако дятеоо е *** и постоянно е с 10 лекарства докторса логично не се напъва достатъчно - да поръча от турция евтини лекарства, или щом родитела се пиива патронче с цигара - той е виновен, та да страда .

5

aaa

преди 6 месеца

Нали искахте промяна - ей ви на вижте ги колко са кадърни от промяната, всичко което правят е провал след провал. Добри идеи, но тотално некадърно и некомпетентно изпълнение.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо поне 6 месеца хартиените и електронните рецепти да са валидни едновременно докато не се изчистят възможните проблеми властта както винаги хвърли болните на кучетата да се оправят кой както може.

3

е това се е получило

преди 6 месеца

ненарочно . миналата година опитаха и не стана . в бг това докарва търгашите на черно . цената по 3 . позната е случката с кръвта дето няма и само срещу толкоз и веднага получават . поне се видяха за седмица страните и обсъдиха положението . ами проблема от експеримента едва ли сам и с чакане ще се разреши . по скоро - не . ще чакаме .

2

...

преди 6 месеца

както винаги искахме да се получи по-добре ама стана какво винаги е ставало! Инак то в аптеките от началото на лятото не се намира инсулин! Но пък като пишеш на здравната каса ти казват ааа ние нямаме сигнали за такова нещо!? Пиша им ами ето аз ви пращам сигнал от 2 месеца се снабдявам с инсулин от Гърция! Отговора им беше ето ви телефона и маила на официалните дистрибутори! Естествено на посочените телефони никой и до сега не отговаря, ама .....

1

Анонимен

преди 6 месеца

Вече седмица без достъп до здравеопазване за много от нас.