8

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната доза екоталибанска псевдонаука - лъжи, лъжи и пак лъжи. Пепелта обогатява почвата и реколтата трябва да е по-силна, как точно гроздето ще има аромат на пепел? Добива на зърнени култури е рекорден, но според екоталибаните имало недостиг. И разбира се покачването на морското равнище, което последните години е в рамките на около милиметър сме изправени пред потоп и загуба на карибската захарна тръстика. Зелената простотия е безкрайна!

7

пияница мистик

преди 6 месеца

Вино пия рядко, само зимата и само червено. Бяло изобщо не пия. Любимото ми е тежкия асеновградски "Мавруд". С плочка овче сирене, зехтин отгоре и червен пипер. През останалото време на годината пия водка. Уиски пия много рядко, предимно в компания. Ракия, узо, мента и подобни бълвочи изобщо не пия. Бира не пия никога, отврат ми е. 1 година като бях в Перу пиех перуански ром - уникално вкусно питие, правено по местни индиански рецепти от Андите. Така че да му мислят бираджиите и винарите :)))

6

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 4 "Много добре знаят че няма никаква истина в това" Дори ако не си излизал от село, пак знаеш, че е вярно. В детството ми в родния ми град зимата снегорините ринеха тонове сняг от улиците. В днешно време ако падне сняг, ще е 5 санта и ще се стопят за 2 дни.

5

Анонимен

преди 6 месеца

До itso до 1 Как реши, че японското уиски е "номер едно"? Имаше период, в който света на усикито "откри" япоснкото уиски, но това време отмина.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Климатичната криза сега тук с нас в стаята ли е? До Ковид ли е седнала?

3

itso до 1

преди 6 месеца

Затова японското уиски отдавна е номер 1, докато шотландците тарикатеят и смесват старо с ново уиски да го докарат на аромат японците следват 200 годишни традиции и търпеливо чакат уискито да отлежи а не бързат да го продават. И понеже напоследък традиционните пивовари трудно оцеляват се създаде конгломерат от малки производители - Сунтори, който се грижи за малките дистилатори да продължават да работят.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Променя ви мозъка ракията се вари и от грозде, а не само от спирт и есенции.

1

...

преди 6 месеца

бе нека го кажем така! в наше време за да се направи каква да е алкохолна напитка е необходим само чист спирт! и малко химия! това го доказват всички наши, пък и не само, винарни, пивовари и алкохолни производители!