10

Анонимен

преди 8 месеца

Австралия - единствената страна, извадила електромагнитно оръжие против Анти-Ковид/Анти-ваксинация тъплите... какъв демократичен мулти-култи рай. Как искам да живея там.

9

До тъпака 7 и 8:

преди 8 месеца

Много добре ти се отразява климата на Австралия. За сведение - обидите са написани между 4 и 5 сутринта местно австралийско време от една откачалка, който вече 10 години иска да убеди всички, дори и себе си, че се чуства много щастлив в Австралия. Повярвах ти - аз съм напълно убеден, че щастливите и психически здравите хора в 5 часа сутринта четат БЪЛГАРСКИ сайтове и пишат коментари на БЪЛГАРСКИ.

8

Гааниа е тъпо парче

преди 8 месеца

Пий си парцуцата и не се изказвай по теми далеч от бита и културата ти. Балкански ориенталци на хабер си нямат от най райския край на планетата. Балканския т0земец е свикнал да живука в африкански пейзаж. Пакистанеца на европа най разбира от тва дет не е виждал или стъпвал. Не затвори а ГЛОБИ имаше. Арест има ако откажеш да спреш когато полицията те спре. И пак не е затвор. Ама Гаанйаа е балкански преемитив който не вирее в цивилизовано общество. Той си знае Я че си прайм кот си сакам...

7

Гааня е тъпо парче

преди 8 месеца

Тук никой не е къртил пейки и подобни кретении каквито балканския уникум твореше. В Сидни имаше локдаун само 2 месеца за цялата пандемия. Няма да ти го кажат, но можеш сам да го провериш. Ааа той Ганииа не знае езици... И локдауна беше радиус 10км от дома. Никой не те е спирал да излизаш до 10км. Личен опит. Къде мислиш че ходех? На плажа щото ми е в 10км. Никой не е ходил в затвор, а тия дето нарушиха 10км получиха глоби, които обжалваха. Какви затвори бълнуваш балкански скот. Глоба Гаанйо!

6

от село

преди 8 месеца

Пия си домашното вино и ракия, и не ми пука за австрийците какво открили и забранили. Ще живеят с орлите сигурно.

5

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Прочетохте ли откога се е увеличила консумацията на алкохол в Астралия? От времето когато всички австралийци бяха наказани да бъдат под домашен арест през т.н. КОВИД-пандемия, а онези противопоставяйки се на това биваха незабавно арестувани и пъхвани в истински арест и затвор. Нищо нелогично.

4

Гумичка за триене

преди 8 месеца

Ще им промият мозъка скоро! Даже вече успяват , за какво затварят всички заведения в 22 .00 ? Ми живейте си живота на скотове и не занимавайте нормалното население, само марули спанак и репи !!!! Ще живеете сто и петдесет години ! Имам познат в Пърт казва че след 21 часа няма жива душа по улиците ! Живот ли е да го опишеш братче!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Дънки Kpokogилa нe xapecвa тoвa!

2

Анонимен

преди 8 месеца

В Австралия алкохола може и да вреди, но в Европа се пие хилядолетия без проблем... Даже лекува...

1

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Сакън . Вредно било?