20

хм

преди 6 месеца

В БФС са се събрали хора, които са профукали всичко изкарано от футбола. В момента БФС е тяхната златна мина. Ако не са в БФС ще умрат от глад. Да, не се печелят милиони, но вървят едни сладки заплатки по 10-20 хил.лв., едни служебни коли с неограничено гориво, едни представителни за харчене, някоя врътка за хората на върха с лагери, екипировка и т.н. Затова взеха и Гонзо. На първо място като човек ненавиждащ Бербатов и профукал всичко. Държат се като одавници за сламка.Никога няма да си тръгнат

19

malgiorno a tutti

преди 6 месеца

Злите езици твърдят, че Б...боленС щели да поканят в най-скоро време някои си Миле Китич и Цеца Ражнатович за треньори на националния отбор по ...бол. :)

18

без упойка

преди 6 месеца

Истината е обаче друга.Падението на футбола почна ето от този. по...ко на снимката като капитан на националите.Сбърка една топка на европейското и лъсна цялата слабост на това поколение, което не даде на националния отбор нищо, освен провал и унижение, срам.Това опитаха да скрият тогава Боби, Лечков и сие, опитаха, но с Бербатовци(хора пишещи сами, че са мафиоти) е доста трудно да се говори.После Лечков просто почна да казва истините за т наречените примадони на футбола, оттам и злобата към БФС.

17

до 14

преди 6 месеца

Комуникацията с такива като теб като цяло е трудна като се интересуваш само как ще прекопаеш нивата, ще налееш една ракия и ще папкаш салата. Спирай интернета и продължавай с копането ти дойде акъла някой ден :)

16

фен

преди 6 месеца

българският футбол трябва да се закрие за 5 години за да им дойде акъла на всички

15

дедо

преди 6 месеца

Доказа се ,че бивши футболисти не са добри управленци. Ако дойдат новите Бербатов ,Мартин и Стенли, картинката ще се повтори и всичко ще продължи по старому.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Спортаджиите усетиха края.Вече са една обикновена мафия свързана изцяло с хазарта и няма как да се скрие.Купиха им арабите футбола, а тия се правят на развиващи спорта в даскалото.Заедно с дрогата върви и спорта и хазарта.Мафия.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Стенли, ти си описал себе си, Бербатов и сие.Доста трудно се комуникира с вас.

12

до 11

преди 6 месеца

До Винетуще се върне защото "народа " седи и гледа !

11

до 10

преди 6 месеца

До Резидент-разединителще висят защото "народа " го допуска !

10

Винету

преди 6 месеца

Толупа беше го уволнил,но като падна от власт Борисов3 Перукан пак се върна до кацата с мед.

9

Номер2

преди 6 месеца

Стилияне, мислех те за по-интелигентен!? А се оказа същият ***, като Бербатов! Марш от българския футбол!

8

Резидент-разединител

преди 6 месеца

Стенли вече и той се е изнервил максимално от безграничната наглост на тези висящи сополи. Подкрепям трябва явно до линч да се стигне да се усетят.

7

бг смешки 2

преди 6 месеца

баси тоя скапан "народ" как търпи всичкото това не знам !

6

Анонимен

преди 6 месеца

Той е на поста само от 15-16 години. За да се постигне някакъв мижав резултат трябват поне 50-60 години. Никаква оставка. Още 20-25 години и резултатите ще почнат да се виждат.

5

Стилиянчо, Стилиянчо

преди 6 месеца

Шшшш, каква оставка те гони, бе убавец ?! Ти виждал ли си легендарен корупционер да подава оставка ?! Няма и да видиш. Затова изчакайте поне някой от тях да гушне букета....иначе няма друг начин!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Лечков е голям синган ин от Сливен. Колкото и да му е ограничен интелектуалния капацитет, едно нещо знае със сигурност - никога не давай оставка! И понеже няма какво да го мисли от различни гледни точки, ще се придържа към единствения си принцип да не подава оставка никога.

3

ФЕРГЮСЪН

преди 6 месеца

Перуканите трябва незабавно да напуснат държавната хранилка и да бъдат съдени за милионите откраднати пари. А футбола ни стига на кота - под 0 вече.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Който и да дойде в България няма да може да оправи футбола. Ще бъдат необходими години за да се стигне до положителен резултат. Крстаич Ви го каза.Школите са зле,от там няма достатъчно конкуренция и не играят Българи в първенството.Да не коментираме за корупцията и за публичната тайна за отборите в която играят децата на тези които са си платитли или децата на вързкарите.Футболен отбор скоро няма да има. Може,но само с футболисти родени не в България.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Така е всичко в държавата. Вместо да има достойнство и на време да се отеглят и да преостъпат достойно задълженията на можещите, стоят докато може да се движдат и да дишат на позициите за да може да прибират до като може. Когато съсипят напълно нещата и няма какво да се краде се отеглят.Тогава вече никой не може да ни помогне.В България футбола е унищожен. Ние сме най-зле в Европа.