11

Анонимен

преди 6 месеца

Факта си е факт - работи (пере) по-добре. Вече има перфектно изпрани пациенти - дебелака и тиквата, а и голяма опашка от кални личности чакат за почистване...

10

Да бе,да...

преди 6 месеца

С кюлчетата на Боко -мълчание.Барселона гейт-пълна тишина.С двойното гржданство на оня фъфлещия КирУ умното-просто пак нищо...Що сме най-бедни в ЕС?

9

Анонимен

преди 6 месеца

Какво значи по добре....Сега ,дайте да се разберем....По конституция , лекар, полицай и прокурор в престъпление да не работят Сиреч,...С такова признание , ние признаваме , че те да вършели престъпления.Е.....Зансчу един може да извърши престъпление и последствие да няма А други , директно в дрънголника Машаала, афеерим, ашколсун....И това ми било държава....пфу...

8

Цар Делян Шишиман

преди 6 месеца

Работата на прокоратурата е да не работи! Казах, аз валията на Дунавския Вилает!

7

Вижте ги галфоните

преди 6 месеца

Прокуратурата не работи, наблъскали са л. уди полицаи от Спец прокуратурата които ръководят всичко и всички ни със СРС-та, щели да управляват Света!

6

Анонимен

преди 6 месеца

3a npokypaтypaтa нeзнaм, oбaчe nepaлнятa paбoти ygapнo!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се, че работи по-добре, Васил Божков вече е на свобода със свалени обвинения.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Прокуратурата не работи а усвоява и замазва извръщенията на душмани с власт . Дърт душмани унищожавали млади живото предумишлено на свобода и живи . Това са търмъци не говоря за хора . Цял живот на ясла на гърба на народа . Кога ще влезе в съда делото за Ф16 ??? Този самолет не отговаря на изискванията на конкурса а го печели . По стар и три пъти по скъп от нашия европейски самолет ? Това са двата белега на корупцията - По висока цена за по ниско качество .

3

Радослав

преди 6 месеца

Това може да го твърдите когато партиен лидер е в затвора за купуване на гласове или корупция. Всичко останало е просто течение което става като си отворите устата! Каквото безполезно сборище на заплатополучатели беше цацатурата преди и по време на Гешев, същото сборище си е и сега! За референция вижте си колегата от Перник!

2

Анонимен

преди 6 месеца

a стига с тея глупости

1

Анонимен

преди 6 месеца

Не сме забелязали наистина, но щом твърдите.