230

Анонимен

преди 6 месеца

Този полусляп дъртофелник ли ще решава нашата съдба? и другите ли са такива като него? не съм против третата възраст по принцип но в политиката прекалено дърт не е на добре. Това важи в пълна сила и за Байдън. но явно такива са добри маши. какво има Нидерландия да дели с нас? От какво ги е страх? Какво имат чак толкоз че да им го вземем? уж всички сме европейци ама май някои си мислят е са по - големи. Това винаги ще се изпречва във взаимоотношенията ни. Жалко и нелепо е.

229

Мбуа-ха-ха-ха!

преди 6 месеца

Е, евроатлантици и демократи - каков стана? Туриха ли ви го? Туриха ви го. Шенген през крив макарон ще да видите.

228

Баба Ванга

преди 6 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

227

Весел Патиланец

преди 6 месеца

А-а-а да пробват - както върви еманципацията с Денков, можем да ги резнем и тях с едно реципрочно вето! Най-после имаме интелигентен Мин.Предс. и на всичкото отгоре без да е безгръбначен като борисов!!!

226

Истина

преди 6 месеца

Нидерландия или както я знаем ние българите ХОЛАНДИЯ е марионетка на САЩ. От една страна САЩ с едната ръка потупват България по гърба а с другата ръка Холандия държат камшика.

225

Поздрави от Русия

преди 6 месеца

Министър ван дер Бург е рески агент който няма да ни пусне в Шенген.

224

Т.и$квата

преди 6 месеца

Не виждам какъв Шенген, и какво сме покрили. Нямаме един осъден престъпник за корупция, пране на пари .За пътища да не говорим, не може никъде да се стигне без да караш като на ски слалом. Прав е и нека да ни държат докато ни дойде акъла. Буци и Пеевски в затвора и тогава може да се говори за нещо.

223

aZ-ът

преди 6 месеца

В живота и навсякъде по света има една простичка истина - хората уважават силния , не добричкия. По добре е някой да се страхува от теб отколкото да те харесва. Докато ние не се научим да се бием не само помежду си,но и навън нищо няма да стане. Затвори им излаза на Черно Море , открий някоя бактерия в храните им (60 дни карантина на всеки техен камион , докато не тръгнат голи охлюви отдолу под камиона) - просто е. Но за това се изисква хора с топки. За съжаление българина е страхлив.

222

Анонимен

преди 6 месеца

Холандия е на 4то място по внос в света на китайски стоки и е основен Троянски кон на Китай като препродава в ЕС тия стоки! Има официален френски доклад по въпроса! Както спираме руския газ за ЕС к Сърбия така трябва да повдигнем въпроса за предателската политика на холандците с Китай!! Докато не се опънем ще ни третират така!

221

Хубаво тогава

преди 6 месеца

Приемайте Мюсюлмански екстремисти! Осигурявайте им прекрасни условия за живот, вместо да се обърнете към тези, които изповядват Вашата идеология и споделят Вашите ценности.Един ден ще съжалявате жестоко, така както сигурно съжаляват във Франция, но ще бъде твърде късно.Злото вече ще е пуснало дълбоки корени! А ние? Ние все ще се оправим, не случайно сме държава на хиляди години, пък и не сте само Вие привлекателните на този свят!

220

Анонимен

преди 6 месеца

Ми как няма да ни реже като управлява коалицията магнитски

219

Анонимен

преди 6 месеца

Ако беше Орбан В България това никога нямаше да се случи - като им тресне 10 пъти на тях Вето и ще ни се молят за Шенген....ама ние надупени и с вазелин в ръка чакаме уважение!

218

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 6 месеца

Никога Балканска Индия в ШЕНГЕН ! @ Балкария = МЕГАЛЛИ Бангладеш .

217

Анонимен

преди 6 месеца

Никакво евро в България!

216

Българин

преди 6 месеца

Референдум за всичко: еврочленство, НАТО, еврозоната, Шенген!

215

Вихо

преди 6 месеца

Незабавни ответни мерки, вето на всички решения на ЕС. Това ще помогне.

214

Анонимен

преди 6 месеца

Аз предлагам пак да се предложим като република част от Руската федерация.

213

Анонимен

преди 6 месеца

Долу еврото!!! И да се вземе предвид резултатът от референдума за АЕЦ Белене!!!!

212

Vvv

преди 6 месеца

А Булекзит? Ама нямаме топки...

211

Анонимен

преди 6 месеца

Обаче ние моментално свалихме ветото за РС Македония!