7

Анонимен

преди 7 месеца

Омбудсманът призова и за завишен контрол в психиатричните клиники, където вчера 25 годишният Георги загина при пожар в изолатора. А момчето е влязло Доброволно да се лекува. Лекарката назтачила изолатор, със завърдани ръце, защото той се ядосал, че майка му Не е била Допусната на посещение при него. Сега питам КОЙ Е ЛУДИЯТ??? НЕ Е ЛИ ДОКТОРКАТА ЗА ВРЪЗВАНЕ??? УЖАС!

6

Анонимен

преди 7 месеца

В Беларук е почти безплатна водата, както и парното. Вече са им пуснали парното и си отваррят прозорците да се охлаждат.

5

като ми пееш Пенке

преди 7 месеца

ле кой те слуша: Иначе дава добри предложения за доброто на народа - неща преизбраните даже не са обещавали на поклонниците си

4

Уpcyлaтa нa EK-тo

преди 7 месеца

Koйтo np'gнe, caнkции!

3

Кислородомер

преди 7 месеца

Монтират кислородомери на Запад. Малък уред който се поставя с инжекция през врата директно в трахеята. Отмерва колко литра въздух вдишваме на денонощие и после апликацийка на телефона ни съобщава сумата която дължим. Разбира се с начислено ДДС. Компанийката на бат Илонката ги произвежда тия джаджи.

2

А за цената урана

преди 7 месеца

който ползваме за АЕЦ Козлодуй, няма ли да има призив? Че откакто ни накараха да скъсаме договора с Росатом взе да ни насолява малко манджичката. Янките продават старо гориво на нови цени! А ние, с пистолет опрян в слепоочието, купуваме. Кво да правим.

1

(-_-)

преди 7 месеца

Очаквайте скоро и КИСЛОРОДЕН данък... Упс това вече е валидно.. Да миличките ще ви тарифират, щото дишате!