12

saa

преди 6 месеца

при бай Тошо имаше хора родени в Царство България - ТЕ построиха каквото имаше, въпреки простотиите на комунистите... да не забравяме, че преди 1944та имаме ТРИ завода за самолети!... сега има хора родени, отрасли и възпитавани в НРБ - и резултатът го виждаме...

11

клю,клю

преди 6 месеца

До А при бай Тошо::И защо ги построихте?Къде е днес построеното?Защо не можахме да ги стигнем капиталистите и строя се разпадна?Кажи де,кажи.

10

до №7

преди 6 месеца

До Анонимен::Не е чак така.В големите градове училищата дават образование.Другото е семейната среда която е определяща.Но първо детето трябва да се научи да учи.

9

време оно!

преди 6 месеца

Учеха ни,че някакъв мързеливец лежал под едно дърво.След като пада ябълка на главата му "светва",че тука има нещо.Целия клас се смеехме задружно.Днес обаче учим,че математиката е "до Нютон,и след Нютон".За радиото на Попов,рефлекса на Павлов и такива като Макаренко,няма да споменавам.Това ни беше образованието.Затова държавата ни днес е там,където е!

8

Анонимен

преди 6 месеца

България е пълна с всякакви образователни специалисти. Всеки е експерт и дава мнение като последна инстанция. Но всички тези не могат да направят най-елементарното - да убедят децата, че трябва да учат всеки ден, да се трудят отрано, за да им е леко по-късно.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Научете ги първо да мислят върху това, което сте им казали! Да правят анализ и заключения! Да вземат правилни решения! А не: Отворете на 32 страница и препишете еди какво си! А бе даскал да си сега. Заплатата висока и пак ще я увеличат за нищо!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Давате на децата едно ГОЛЯМО НИЩО

5

Учуден

преди 6 месеца

Гледам на 4 има минус... това е българина непризнателно, завистливо и злобно същество.

4

А при бай Тошо

преди 6 месеца

Имаше ли образование!?Как са се строили фабрики, заводи....машиностроене, електроника, изчислителна техника, компютри, химическа промишленост.....

3

неудобната Истина

преди 6 месеца

Много станаха крадците, а малко остава за крадене.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Карате ги да зазубрят без да вникнат в материята, абе да повтарят като паппагали.

1

Знайко

преди 6 месеца

Повечето хора не знаят дори втори език. Не знам на децата си какви знания дават :))