7

Анонимен

преди 7 месеца

Приятни сънища!

6

anonimen

преди 7 месеца

Единствената вечна любов е от майката към детето й, обратното в повечето случаи не важи. Само тя винаги е готова да се жертва, да прощава, да бъде тя по-зле, но да е добре на другия. Поне в повечето случаи. Защото знае, че няма как да има друго дете, това, което има, това ще бъде доживот. С много неша мога да си правя гаргара, но с майчинството - никога. Свещено е, единственото свещено нещо

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Всяка любовна връзка започва с ... мисъл, че сме намерили своята сродна душа и партньор за цял живот." - Това не е вярно, така е само първия път или един-два-три пъти максимум. След това, като си видял как си отива любовта, дето уж беше "за цял живот", вече нямаш такива очаквания. После или ставаш нечий компромис, или приемаш някого като компромис. А ако не искаш така, си стоиш сам. Което не е по-лошо от това да симулираш любов към компромиса си.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Добре е човек да си задава въпроси, ако желае да предпази връзката. А те да се обсъждат, при възможност.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Какви връзки може да има човек в днешно време? То нормални приятели няма, пък какво остава за истинска връзка с другия пол. Всеки гледа да те прецака в днешно време. Хората станаха хищници и всеки се бори за собственото си оцеляване. Ако някъде има взаимна изгода може да има и някаква повърхностна връзка. Но приказките любов вече са само митове и легенди от доброто старо време. Сега любов означава да даваш и да плащаш.

2

Такова отдалечаване

преди 7 месеца

е възможно само при условие, че емоционалната връзка изобщо я е имало. Най-често двойки се създават на базата на силно сексуално привличане или пък единият си е направил сметка, че връзката с този човек ще е изгодна и затова се старае тази връзка да я има. В отделни случаи постепенно възниква и емоционална привързаност и тогава има шанс двойката да оцелее и дори да еволюира в брачна.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Всички тези неща се случват във всяка връзка и това не означава непременно, че тази двойка се е отчуждила или че не са един за друг.