30

Анонимен

преди 10 месеца

То там е така - "наш човек". Не значи, че е от "нашите" но е близък до някого и ще го ползваме. Просто един ден идва някои и ти казва, отсега как ще са нещата. Ти имаш "седлка" да правш, ама е от ония сделки, дето не можеш да им откажеш.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Привет от НАП и БОПА - Не, но затов е много по-евтино и всички са си получили пликчето по веригата ;)

28

Бо клук

преди 10 месеца

си ти Те Amo Italia..

27

Aли да те ибе

преди 10 месеца

До МРАЗЯ ВСИЧКО.... значи мразиш, майка и баща, а значи мразиш и себе си.. аналогично е и да си нещо 3та ръка или събиран с лъжичка от килима.

26

Ами

преди 10 месеца

До Гнусна жалкаАми като толкова я мразиш, аре чупката куфарите и заминавай,ааа ама там ще искат да работиш, а не като тук да чакаш да мине работния ден и да се оплакваш.

25

Политиците в БГ

преди 10 месеца

Са мафиоти

24

МРАЗЯ ВСИЧКО

преди 10 месеца

Българско срам ме е че съм българин!

23

България е БФС

преди 10 месеца

И Двама ДС педофири и наркомани крадът народа и се гаврят с нас.

22

Гнусна жалка

преди 10 месеца

Помярска държава създадена от комунистите 44та истинската България комуноидните изру ди я разрушеха и разграбиха 44та Това беше Църска България държава с елит след като избиха елита на нацията комунистите превърнаха България в държава на плебеи и лузъри!

21

Цаната и Чичо Марко

преди 10 месеца

Как е възможно двама защитени свидетели по делото на Алексей Пъпеша да бъдат убити?Първия уж станал жертва на някакъв пътен инцидент Случаен абе СлУчАеНоС ;) а втория случайно брадва му се забила в главата.Това показва че полицията е слуга на мафията нищо мудно и корумпирани чИнгета да са ги убили.Ето затова няма държава в Бъргария е е Шиб ан Заддунайски Ке ***!

20

Питащ

преди 10 месеца

То и при нас Шиши мамин се гушна с чалга,ние по-назад ли сме изостанали от камората?На Доганя на свадбата спомняте ли си какъв сейр от класа беше че италияните от срам ще умрът горките!

19

Те Amo Italia

преди 10 месеца

Щастливи са хората родини в Италия и нещастни тези родени в България.

18

Ако стане война

преди 10 месеца

Между България и Турция,Сърбия или Гърция например Аз никога не бих отишъл да се бия за България!

17

Срастването на

преди 10 месеца

Държавното тяло с организираната престъпност се нарича МАФИЯ!Разбира се Че БГ службите са замесени и покровителстват нарко трафика на национално ниво,Проституцияга,Контрабандата и трафика на хора и тн.България е Адът на земята !Колкото по скоро я унищожи някоя друга държава толкова по добре за народа ти.

16

БГ мафията

преди 10 месеца

Която си има държава се страхува от италианската мафия

15

Хаха

преди 10 месеца

Бизнес схемата на кланът сега е много позната по нашите земи - например Ковачки - собственик на безмитна зона на пристанище Варна - собственик на верига супермаркети Европа, след изпирането на парите от контрабандата на пристанището, магазините фалират и човека става собственик на ТЕЦ - да видим италианците дали ще се светнат за тецовете и фотоволтаиките

14

Плащаш си

преди 10 месеца

Един патент на ушев в *** де бо п и можеш да си продаваш каквото ти е кеф без да те занимава.Целия ресурс на корумпиран ушев е съсредоточен да фанат някой който продава билки тоест трева и те си плаща леле у *** му бъркат с боксова раканица такива на ушев.Само знам че простия милиционер кара все скъпи кори пък вие работете на минималната.Шебана държава!

13

MAFFIA

преди 10 месеца

България е държавата собственост на мафията

12

Привет от НАП и БОПА

преди 10 месеца

до 18 и 19: А ДДС-то платено ли е на стоката?

11

Боебаб

преди 10 месеца

А коя е каката дето се е подпряла с готовност на пианото?