11

Анонимен

преди 6 месеца

Важно е какъв е източникът. Това може да идва както от инфлацията, така и от намаляване на броя заети.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Къде са тия БВПта че не ги виждаме??

9

Анонимен

преди 6 месеца

t.e. трябва да искаме поне 40 000 годишна заплата и 10000 да остават печалба за фирмата ..

8

Анонимен

преди 6 месеца

Прелогично има огромен ръст на БВП, защото всеки втори ИТ спец има по 2 компании и печели по 50к месечно. Реално 20к ИТ спецове генерираме вече към 12% от БВП, а останалите 3.5м работещи едно нищо.

7

Муахаха

преди 6 месеца

Всеки ден като чето Икономическите Новини от България и се заливам от Смях - личи си, че МеждуНародният Мошеник Съден за Измама и то в Лондон ги Генерира през ПР-а си!

6

Върхово постижение

преди 6 месеца

Върхът на икономическите постижения на КОКОРЧО ще бъде достигнат тогава, когато в клетата ни родина България, оглозгана и опоскана, без ток инфраструктура и базови нужди, наред с милион пенсионери и милион от малцинствата остане един единствен работещ човек. ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ РАБОТЕЩ В ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИН! За сметка на това пък целия БВП тогава ще падне върху неговите крехки плещи и по БВП на всеки работещ ще задминем дори Люксембург. Тогава чак КОКОРЧО ще си отдъхне.

5

Анонимен

преди 6 месеца

а на неработещите 2/3 ?

4

Истината

преди 6 месеца

Тотален фарс и лъжа.

3

Ама така ли почнаха

преди 6 месеца

Стъкмистика в действие. Значи при увеличаване на безработицата в много лоши времена в които народът едвам свързва двата края, БВПто може и да намалее, но за сметка на това пък безработицата се увеличава едно хубаво, което увеличава БВП на всеки работещ!! И ЕТО ВИ РАСТЕЖ!! ЧЕ НИЕ СМЕ БИЛИ В ИДЕАЛНО ИКОНОМИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ. Българи, бърже всички на опашка да целунем краката на Кокорчо, тоз икономически гуру!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ha тe тakвaз нanиcaнa cтъkмиcтиka тypцитe й виkaт "kaлeм xaиpcaзъ"... Дeмek kaтo нe cтaвa no gpyr нaчин, нarлacявaш paбoтaтa c nиcaнe...

1

Шоу

преди 6 месеца

Да при държавните служители,защото не плащат осигуровки в НОИ.