10

Анонимна

преди 7 месеца

До 5 "Анонимен"По правописа в коментара ти личи колко си интелигентен, няма що. Не всички турски сериали заслужават да се гледат до самия им край, но за сметка на това има много стойностни, поучителни и с бързо действие, които, убедена съм, се гледат от десетки хиляди интелигентни хора. А ти, "интелигентният", си гледай каквото ти душа сака, без да се произнасяш за нивото на интелигентност на любителите на турски сериали. Не може всички да са интелигентни като тебе.

9

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Всички...сапунки са направени по един...калъп. В турлю-гювеча са замесени задължително; много...отегчен богаташ и отрочето му-плейбой завършило в Харвърд,бедна млада...чиновничка от фирмата на тати и голямата й рода,много...завистливи но не от Стамбул,безброй деца с...главни роли,полиция,болници,поликлиники и...гробища във всеки епизод. Тук там дават и много трапези,наредени за показ -закуски,вечери и по...ресторанти. Тях най ги харесвам!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е български сериал? Корумпиран полицай, пропаднал свещеник, алчен магазинер - десет серии

7

456

преди 7 месеца

Много по-смислени и приятни са от тъпите български ферми,мерми и т.н.

6

www

преди 7 месеца

Турските сериали са обида за мозъка!

5

Анонимен

преди 7 месеца

В днешно време най-долните и гадни неща стават най популярни.

4

анонимен

преди 7 месеца

Туските сериали се гледат от ниско ниво хора .Който нямат никаква интелигетност нито цес Затова аз лично негледам турски сериали защотото са пълна простутия Просто трябва да бъдат спрени от екран това филми за хора който завиждат лецимерничат

3

предимно

преди 7 месеца

каки фенки сапунджии да се разсеят и да не мислят за ххооррмона дето ги спохожда отвреме на времем

2

Анонимен

преди 7 месеца

И всичките им филми са снимани в европейската част на Турция. Защо не ги снимат в азиатската част? Защото там е пълен Диарбекир. Аре стига пропаганда!

1

Кинооператор

преди 7 месеца

Никога не съм гледал турски сериал.И няма да гледам. А ,,тайната " е , че за много тел. канали някои сериалчета се предоставят безплатно.Печелят само от междинните реклами.Наивният зрител щом му харесват да си ги гледа.