11

Анонимен

преди 1 година

Всичко, описано по-горе, какво общо има с Хелоуин? На Запад са осъвременили този техен традиционен народен празник, за да печелят пари от маскарадни костюми и от свръхпродажба на шоколадчета и други десертчета във връзка с празника. А в материала по-горе ни говорят за шашми, които могат да бъдат извършени по всяко време на годината. Все пак, добре е, че предупреждават.

10

Helloween

преди 1 година

Helloween e mnogo yak kupon za savremenni hora. 6matkite neka si heitvat i da badat vse taka prosti.

9

Отговор

преди 1 година

Като не го празнувате. Това е наложен "празник". Все едно в Америка да празнуват Кукери?!? По - силния си налага празниците преди да усвой територията с гражданите които ще са натурализирани без минало.

8

Не празнувайте сатан

преди 1 година

Не празнувайте сатанински празници!!! Така не само ще избегнете измами, но и няма да призовете и да пуснете духовете на мрака във вашия живот и ще си спестите много страдания и проблеми, които те ще ви донесат.

7

Rеее

преди 1 година

Статията е преведена отнякъде си и не отговаря на нашенските условия. Никой не плаща предварително в България, всичко що минава през куриер е с наложен платеж (освен алита и т.н.). С какъв акъл ще платиш по договор и фактура получена по пощата?

6

????

преди 1 година

Просто спрете да се правите на "модерни" като следвате чужди празници - не сте ! и свалете маските и костюмите на добри хора, защото празнувайки подобни празници сте лицемери

5

Жоро

преди 1 година

Преди кое,!?!?!??

4

Анонимен

преди 1 година

ко туй Хелоуин бе :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Мани, децата пощуряха вкъщи с тоя Хелоуин, не се трае. Кефят му се, няма лошо. Хвърлих им там, някакви кинти и, кой, каквото иска.

2

Анонимен

преди 1 година

Кво е туй ?

1

Анонимен

преди 1 година

"Как да избегнете онлайн измами преди Хелоуин?"-------------------Като избягвате хелоуин.