307

Динко

преди 6 месеца

Васил Терзиев няма шанс. Тези проучвания са нагласени.

306

Анонимен

преди 6 месеца

Ще гласувам за Ваня/против сглобката/ и за стария кмет, който за съжаление го издигнаха от ппдб, а преди от бсп.

305

Чъки

преди 6 месеца

До Битка !!! Че те другите твама сиг са спали с повече мъже от нея.

304

Анонимен

преди 6 месеца

А кога ще са тези избори? Поне това кажете на хората в статиите си!

303

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен, Не се знае, може и Ваня Григорова да спечели, ако не спечели, ще е минимум втора и ще има балотаж.

302

Анонимен

преди 6 месеца

До Беновска пипа, Не се знае, може и Ваня Григорова да спечели, ако не спечели, ще е минимум втора.

301

Беновска пипа

преди 6 месеца

Не е за вярване, но на тези избори БСП издигат най-приемливия кандидат за кмет на София. Но на балотажа ПП и Герб пак ще се целунат и маминото детенце на държавна сигурност ще получи поредния си подарък.

300

*/*

преди 6 месеца

Вчера на обяд в Капитан Кук (за незапознатите доста скъп и претенциозен ресторант) Дидо Дънката е спукал от бой кмета на Варна Иван Портних.Ставало е дума за неподписани от община Варна строителни (в полза на дънката) разрешения.Та така...КОЙТО ИСКА ДА ЧЕТЕ ПОВЕЧЕ МОЖЕ В ПЕТЕЛ.

299

Public enemies

преди 6 месеца

Какво се очертава на тези избори, безспорно най-силния от всички кандидати Ваня Григорова изгидната от слаба партия БСП, ГЕРБ и ПП - силни партии със слаби кандидати.

298

Добре

преди 6 месеца

До 312 - Началния капитал не е от ДС, а от Summit partners. Т.е. основната финансова инжекция е американска! И хайде стига с това ДС! Колко политически лидери са ДС агенти, а на това момче му разказахте играта, че дедо му и вуйчо му били некви. Пича иска да се случи нещо хубаво в България, иначе ако ич му не е може да живее където си пожелае. Няма такъв оскотен и ограничен народ, честно...

297

Голям смях

преди 6 месеца

Глупости на търкалета от червена социологическа агенция. Вижте залозите на EFBET,, там нещата са далеч по-истински.Балотаж между Васил Терзиев и Фандък хек и мън мън мян и победа на Обединени за София.

296

.

преди 6 месеца

Терзиев - наследник на ДС. Бил голем бизнесмен. Продал фирмата си за 252 млн.Аз питам - откъде е началния капитал на синчето на ДС.Кой предложи Григорова? Иван Таков - шеф на БСП София. И той е от болшевишкото котило ба БКП. Дядо му - Пеко Таков - виден комунистически сатрап.Баща му Янчо - галено детенце на соца (също като Станишев). Беше сложен за директор на БНТ.И сега Иван Таков ше ми "слага" кмет Григорова. Айде бе! Писна ми от комунисти.

295

Калин

преди 6 месеца

Супер, изглежда че ДС ще овладее и столицата ...

294

ПроСоТо

преди 6 месеца

разбира се,не ви позволяват това,като ви ЛЪГОТЯТ със СЪЧИНЕНИ от тях понятия,като "евроинтеграция","зелени сделки","шенген","еврозона",нато и такива..Вие се влачите по тях,а когато те изчезнат,защото НЯМА НИЩО ВЕЧНО,вие ще установите че сте на улицата голи,боси,гладни и без перспектива..

293

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен По-скоро кажи коя не е лява партия в България... иамме само център-ляво. То затова уж дясната партия издига кандидат от ДС. Защото са много десни ли?

292

ПроСоТо

преди 6 месеца

До :)))...Ще ти кажа НАЧАЛОТО,после ВИЕ ,ако го направите,ще откриете начините..Та:..-Първо трябва да оставите МАЛОУМНОТО РАЗДЕЛЯНЕ на "куминета","евроатлантици","русофили и русофоби" !..Това е най-важното..Толкова лошо ви ДРЕСИРАХА,че забравихте че сте БЪЛГАРИ ...Направиха ви да се държите като хамстери в горяща лаборатория...Спомнете си,че сте българи и най-важното за вас /за нас/ е да мислим ЗА БЪЛГАРИЯ,а не за натрапени ни ЧУЖДИ интереси !!!...Били те западни,източни,югоизточни и югозападни

291

централата на БСП

преди 6 месеца

Ванчето ще каже ниет на омразата не ви искам подкрепата на хора с умствени проблеми.

290

на Коцето жена му

преди 6 месеца

на Коцето жена му казала, че ще се развежда с него тъй като щял да емигрира в Москва, а пък там по бедно и от Варна...

289

Анонимен

преди 6 месеца

партийната секретарка на Коцето Копейкин отказва да изневерява с него, тъй като било насилствено...

288

Анонимен

преди 6 месеца

Победа на Григорова ще е голям шамар в лицето на корумпетата управлявали София от промените насам.