8

Анонимен

преди 6 месеца

До Фитьо Психиятрията не е за лекуване, а за въдворяване на психопати.

7

ПроСоТо

преди 6 месеца

е,Враца не е Банкя,мащабите са други..А при мен сабайле некой кучелюб беше изакал помияра си точно пред гаража ми...Аз не го забелязах веднага и разнесох вонята навсякъде..../Секи с проблемите си../..

6

Хе Хе

преди 6 месеца

Мъжки Тутурутки които не са виждали казарма. Помилвайте го малко като пернишкият прокурор и ще кротне. Кат се вика едно одеяло само е необходимо за избиване на лудостта завинаги.

5

пияница мистик

преди 6 месеца

Толкова ли няма един мъж да му счупи кокалите от бой? Ама това с изхождането във входа е направо Черешката на тортата :)))

4

Фитьо

преди 6 месеца

Като излезе от психиатрията ще е излекуван,а ако не е пак е го вкарат да го правят нормално държащ се и горд български гражданин.Ако беше при Бай Тошо прокурора щеше да го държи доживот и без решение на съд,но в бившия СССР е имало доказани по сведения на правозащитници сто политически опоненти на режима държани в психиатрия без да са ку-ку

3

Анонимен

преди 6 месеца

Поредния откачен почитател на Копейкин! И тукашните из форума, поне половината са за Карлуково

2

Анонимен

преди 6 месеца

"Преди години ми изби зъб, извадих медицинско, но нищо не се случи, сподели друг потърпевш." - България! Ако нямаш 5 бона да хвърлиш за адвокати, избщо не си губи времето и до полицията да ходиш ... Ама псоле се чудят, защо всички са злбони и масово ходят с ножове, винкели, пищаци и прочие ...

1

ПУТИН ТОРМОЗИ ЕС

преди 6 месеца

ЛУ.Д ЗА ВРЪЗВАНЕ...