26

Анонимен

преди 7 месеца

Нито обществото се контролира, нито има контролни органи. Нека хвърлят в Швейцария или Австрия например.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Бих се справил много бързо с голяма част. Гуми да се продават само с предаване на старите. Автомобилни масла - само на сервизи. Опаковки за масова еднократна употреба - да се забранят. Ще останат строителни отпадъци и чували с *** от заведенията, за които може да си отговоря местната власт.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Българина е ориенталска пръчка. Пушенето в колата трябва да се забрани като в Европа. И глоби ако видиш и докладваш някой да хвърля по пътя и където и да е

23

киро

преди 7 месеца

Нищо ново, на повечето ни съграждани им липсват първите седем години домашно възпитание.

22

:((((((((((((((

преди 7 месеца

До АнонименНамерил с какво да дава примери - с вонящия си навик, тровещ останалите наоколо му. Или поне онези, на които им е по-добре без противния цигарен дим.

21

Трънаков

преди 7 месеца

Разбира се с такъв закон за глобите ще има злоупотреби, но те ще са малък процент.Няма идеален закон който да даде 100% справедливост.

20

Табаклиев

преди 7 месеца

Бетонните контейнери за смет са друга подтема. На повечето места въобще не е предвиден график за събирането на сметта, а и те предполагат ръчно събиране, което допълнително усложнява процеса.

19

ЧОВЕК

преди 7 месеца

А паметните плочи около пътищата - все едно си в гробище. Докога ще ги търпим?

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Трънаков. Малко е. Глобата трябва да започва от хилядарка.

17

Трънаков

преди 7 месеца

Трябва да приемат закон като в европа, видиш ли от кола да се изхвърля *** - подаваш сигнал за мястото и номера на автомобила и се налага неотменима глоба от 50-100лв на шофьора, без да се търсят повече доказателства кое как какво.

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Вин. Само като ги видиш в магазините как разпечатват опаковки дъвчат пред касата докато си платят и ти е ясен морала и културата им.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Табаклиев. Нали си виждал изпочупени бетонни кръгли контейнери за смет и то със сериозна дебелина при отбивките и красивя пейзаж около тях :)))))

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Голямото Добрутру. Начи живееш капсуловано. Не си виждал бхаратец със животински поглед да ти иска цигара. Като съвсем редови човек ако си взема кафе на спирката докато чакам автобуса и извадя цигара от всички посоки едва ли не препускат бхаратци (и не само) да искат и те да запалят. значи си много встрани от действителния обществено-икономическо-политически живот в България и нямаш ясна представа за нещата. Те приличат на това с цигарата.

13

Табаклиев

преди 7 месеца

Пътувам с велосипед доста по извънградски пътища в различни краища на българия. Навсякъде е едно и също - движиш се реално през боклукчийски кош. rоведата изхвърлят безобразно. Също мога да потвърдя че най-често срещания *** е кенче от енергийна напитка, което показва че разни невръстни *** с жълто по устата са сред топ замърсителите. Нулево възпитание от страна на родители-***, подвалстни само на нагон и първични инстинкти.

12

без коментар

преди 7 месеца

това което е по улиците е същото като в политиката, сами си избираме предателите и няма протестен вот, защото българина не мисли. Никакво чистене на доброволни или др начала, трябва да потънем в *** и на всеки да му дойде акъла, като си гледа сам угарките и обелките от вафли пред блока и почне да си ги познава и запомня ден след ден по улицата, ето тази бутилка я хвърлих в понеделник! или ще се научим или не среден вариант няма. аз чужди *** не търся

11

Голямото Добрутру

преди 7 месеца

Малко ще кажете, че се правя, ама живея и работя сред сравнително интелигентни и добре възпитани хора. Възприемам света и обществото ни такова, каквото го усещам и наблюдавам. Случайните срещи обаче с индивиди, явно живеещи в различна от моята среда ме изумява и разтърсва и си давам сметка, че вероятно не са единични бройки.

10

Вин

преди 7 месеца

Голяма част от природонаселението не без, а с изключително лошо домашно възпитание, демонстрира безпардонно поведение, лоша хигиена, мирише лошо, говори цинизми на обществени места без да се съобразява с присъстващите! С две думи измислени от самото него: диваселяния! Трябват постоянни образователни предавания по обществените медии, че да се надяваме, че след десетина години нещо ще се култивира!

9

А лелелелелле майкоу

преди 7 месеца

Причините най-често са заради лош навик, който правим в ежедневието си, бързайки за работа, бързайки да закараме детето на училище, ние не мислим какво правим и често изхвърляме нашия автомобил през прозореца"добре че не изхвърляме и домовоте си през прозореца!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Като интервюирате 100% пушачи, нормално е 93% да си хвърлят фасовете през прозореца. Интересно аз дето не пуша (както и никой от семейството ми) какви фасове хвърляме?

7

Анонимен

преди 7 месеца

До гост Като няма кофи, ще си носиш *** вкъщи или до там, където има.